Pääkonttorit

DNA Talo valmis: pääkonttori muuttaa 20.8.2012

DNA:n uusi pääkonttori, DNA Talo, on valmistunut Läkkisepäntie 21:een, Helsinkiin. Sinne muuttaa suurin osa pääkaupunkiseudun DNA:n henkilöstöstä, noin 550 DNA:laista.
Uusi pääkonttori on osa DNA:n toimitilauudistusta. DNA on uudistanut toimitilakonseptinsa mukaan jo Lahden Hennalankadun, Oulun ja Kuopion ja nyt pääkaupunkiseudun toimipisteen. Tarkoitus on rakentaa koko henkilöstölle inspiroiva, joustava ja monimuotoiseen työskentelyyn rohkaiseva työtila.
– DNA Talo on energiatehokas, joustava työympäristö, jossa olemme panostaneet monimuotoiseen tapaan tehdä työtä. Vaihtelevia mobiilityöpisteitä on noin kaksi kolmannesta ja kiinteitä, henkilöille nimettyjä työpisteitä, noin kolmannes, Tarkoitus on, että uudet työskentelytottumukset lisäävät yksiköiden välistä vuorovaikutusta. Tätä tukevat myös tiimityöskentelyyn tarkoitetut free zone -tilat ja hiljaisen työn kirjastotilat, hallintojohtaja Vesa Vuoti kertoo.
– Uudelle pääkonttorille ilmeni tarve jo aiemmin, kun Welho tuli osaksi DNA:ta vuonna 2010. Nyt kun henkilöstömäärä on kasvanut kesän aikana noin 1 400:aan GoExcellentin DNA-asiakaspalvelun yhdistyessä DNA:han, uudet tilat otetaan käyttöön sopivaan aikaan, Vuoti jatkaa.
YIT on rakentanut ja vuokrannut pääkonttorin tilat DNA:lle. DNA Talo on osa YIT:n Käpylään toteuttamaa toimistotalo Triottoa. Toimitilan laajuus on noin 7 500 neliömetriä ja siihen tulee seitsemän maanpäällistä kerrosta ja yksi kerros maan alle. DNA Talo on Energianero: se kuluttaa vähemmän energiaa ja ohjaa vihreämpiin käyttötottumuksiin. Sisustuksesta vastaa dSign Vertti Kivi & Co experience.
DNA:n pääkonttori on aiemmin sijainnut Vantaalla Ansatiellä Kehä III:n varrella.
DNA Talo, DNA Oy:n pääkonttori osoitteessa Läkkisepäntie 21, 00620 Helsinki. Kuvaaja: Risto Vauras

Author Since: Aug 08, 2012