Rakentaminen & Kunnossapito

Ruukin Kattogalleria esittelee asiakkaiden kattokohteita

Ruukkikatot.fi-verkkosivustolla pääsee nyt tutustumaan Ruukin asiakkaiden kattokohteisiin. Kattogalleria-palvelussa talonomistajat voivat jakaa kokemuksiaan ja antaa vinkkejä sekä ladata kuvia omasta rakennusprojektistaan. Rakentajat ja remontoijat pääsevät tutustumaan teräskattotuotteisiin niiden oikeassa ympäristössä.

Kattogalleria on keino tuoda esiin Ruukin olemassa olevia kattokohteita ja asiakkaiden omia kokemuksia. Tuotteiden esittely asiakkaiden omien kuvien ja tarinoiden kautta mahdollistaa sen, että tarjontaan on helppo samaistua. Uskon, että tällainen “reality”-palvelu aidosti auttaa asiakasta valitsemaan sen oikean katon”, sanoo markkinoinnin kehityspäällikkö Mika Autio Ruukilta.

Kattogalleriassa asiakkaiden kohteisiin ja Ruukin kattomalleihin voi tutustua eri hakukriteerein. Niitä voi luokitella mm. katto- ja talotyypin sekä katon värin ja muodon perusteella. Kohteet on luokiteltu myös talon sijainnin ja jälleenmyyjän tai asentajan perusteella, mikä auttaa asiakkaita luotettavan partnerin löytämisessä. Vertailukohteita riittää, sillä esimerkkejä on jo useita kymmeniä ja valikoima kasvaa vähitellen. Ruukin katon omistaja voi ladata oman kohteensa Kattogalleriaan ja jakaa kokemuksensa muiden kanssa.

Ruukin kattokohteet ovat nähtävillä Kattogalleriassa osoitteessa ruukkikatot.fi.

Ruukin teräskattotuotteiden markkina-alueeseen kuuluvat Pohjoismaat, Baltian maat, itäinen Keski-Eurooppa ja Venäjä. Suomessa Ruukki on vesikatteiden markkinajohtaja omakoti- ja rivitalojen sekä loma-asuntojen kattotoimituksissa (RTS-tutkimukset).

Lisätietoja: Mika Autio, Markkinoinnin kehityspäällikkö, kattotuotteet puh. +358 20 59 27991

Ruukki toimittaa asiakkailleen energiatehokkaita teräsratkaisuja: paremmin rakennettuja ympäristöjä asumiseen, työhön ja liikkumiseen. Yhtiöllä on toimintaa noin 30 maassa ja henkilöstöä noin 11 800. Liikevaihto vuonna 2011 oli 2,8 miljardia euroa. Osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingissä (Rautaruukki Oyj: RTRKS).

www.ruukki.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post