Muut uutiset

VTT visioi parempaa maailmaa – katso video!

Voiko teknologia parantaa maailmaa, helpottaa ihmisten jokapäiväistä elämää ja mahdollistaa kestävän kasvun? VTT pohtii näitä haasteita jatkuvasti ja antaa kysymyksiin viisi erilaista vastausta uudessa videossaan ”True today or true tomorrow?”.

VTT:n esittämät visiot ovat esimerkkejä tavoista, joilla teknologian kehitys näkyy ihmisten arjessa ja muokkaa tulevaisuutta. Visioissa näyttäytyy maailma, jossa ei vuosittain vedetä viemäriin miljardeja litroja puhdasta vettä tai kuljeteta ruokaa tonneittain kaatopaikalle. Katsoja näkee, kuinka energiaa tuotetaan ekologisesti ja ympäristöä säästäen ja miten painettu teksti herää eloon.

”True today or true tomorrow?” -video on nähtävissä VTT:n verkkosivuilla osoitteessa www.vtt.fi/tomorrow sekä Youtube-verkkopalvelussa. Katsojat pääsevät myös arvioimaan, mikä VTT:n esittämistä visioista on todellisuutta jo tänään.

VTT on sitoutunut edistämään parempaan huomiseen tähtääviä tutkimus- ja kehityshankkeita. VTT:n tavoitteena on tuoda teknologinen ja tieteellinen osaaminen asiakkaiden, yhteiskunnan ja kuluttajien käyttöön. Suomessa tehtävällä merkittävällä T&K-työllä on sovellettuna vaikutusta koko maapallon ja sen asukkaiden hyvinvointiin.

 

VTT – 70 vuotta teknologiaa yhteiskunnan ja elinkeinoelämän hyväksi

VTT (Teknologian tutkimuskeskus VTT) on kansainvälisesti verkottunut, moniteknologinen tutkimuskeskus, joka tuottaa asiakkailleen korkeatasoisia teknologisia ratkaisuja ja innovaatiopalveluja. VTT lisää asiakkaidensa kansainvälistä kilpailukykyä ja edistää näin yhteiskunnan kestävää kehitystä, työllisyyttä ja hyvinvointia. VTT:llä työskentelee 3100 eri alojen asiantuntijaa. VTT:n liikevaihto on 290 M€. VTT:n päätoimipisteet ovat Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä. 
Lue ja katso lisää VTT:n historiasta ja visiosta 2020.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post