Kilpailut

Pientalo kautta aikojen kilpailu

Puuinfo ja Glorian koti järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen Pientalo kautta aikojen -kilpailun. Kilpailukohteet voivat olla pien- tai vapaa-ajantaloja, joissa puu on merkittävässä roolissa. Voittajan valinnassa tärkeitä kriteereitä ovat arkkitehtuurin tasokkuus ja ekologisuus sekä sisustuksen kiinnostavuus.

Puuinfo on jakanut vuosittain puupalkintoa kohteelle, joka edustaa korkealaatuista suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Varsinaisen Puupalkinnon lisäksi vuonna 2012 järjestetään erillinen kilpailusarja puurakenteisille pientaloille ja vapaa-ajan asunnoille teemalla ”Pientalo kautta aikojen”.

Haemme nyt mukaan kilpailuun arkkitehtuuriltaan tasokkaita ja ekologisia koteja tai vapaa-ajanasuntoja. Ehdolle asetettavien kohteiden tulee valmistua elokuun 2012 loppuun mennessä, mutta kohteet voivat olla myös vuosia aikaisemmin valmistuneita. Kilpailussa järjestetään syyskuussa yleisöäänestys parhaiden kohteiden kesken. Voittajan valitsee alan ammattilaisista koostuva raati. Kilpailun tulokset julkistetaan lokakuussa. Kilpailun voittajat palkitaan. Kohteen omistaja saa 1000 e lahjakortin Vepsäläiselle ja talon suunnittelija Puuinfon Euroopan opintomatkan.
Kilpailuehdotukset tulee jättää Puuinfoon viimeistään 31.8.2012, joko postitse tai sähköpostilla. Sähköpostiin otsikko tai kuoreen merkintä “Pientalokilpailu”

Info@puuinfo.fi tai Puuinfo Oy, PL 381, 00131 Helsinki

Kilpailuehdotukseen tulee liittää seuraavat tiedot:
• Kuvaus kohteesta
• Talon omistaja, sijainti ja valmistumisaika
• Vapaamuotoiset perusteet
• Runsaasti valokuvia sisältä ja ulkoa sekä piirustukset
• Yhteystiedot

Lisätietoja: Puuinfo Oy, Henni Rousu, Markkinointiviestintäpäällikkö
puh. 09 6865 4517 tai gsm 040 5548388, henni.rousu@puuinfo.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post