Sisustus & Kalusteet, Sisustusvinkit

Fenestra Oy: Fenestra panostaa designiin

Fenestra tuo markkinoille ensimmäisen design-sisäovimallistonsa. Malliston on suunnitellut Ville Witka. Yhteistyön tavoitteena on tuoda asiakkaille uudenlaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja. Uutta on myös uuden tanskalaisen yhteistyökumppanin Randin linjakkaat painikkeet ja helat.

Kotimainen ikkuna- ja ovivalmistaja Fenestra on tehnyt yhteistyösopimuksen suunnittelija Ville Witkan kanssa. Yhteistyön ensimmäisen vaiheen hedelmänä on syntynyt Witka Wood -sisäovimallisto, jonka persoonallisen ulkonäön luo materiaalina käytetty vaneri.

Skandinaavisen tyylin täydentää Fenestran toisen uuden yhteistyökumppanin Randin painikkeet, jotka ovat tanskalaista designia. Fenestralla on Suomessa Randin tuotteisiin yksinoikeus ja ne ovat tarjolla vaihtoehdoksi kaikkiin Fenestran oviin ja ikkunoihin.

–          Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikin tuotesarjan, jonka avulla he voivat saada kotiinsa yksilöllistä ilmettä, sanoo Fenestran myyntijohtaja Jari Lehkonen.

–          Randin tunnetusti korkealaatuiset design-tuotteet täydentävät upeasti omaa valikoimaamme.

Ville Witka on tunnettu muun muassa modernien hirsitalojen suunnittelijana. Witka Wood -malliston pilottikohteena on Paraisilla sijaitseva Villa Helena, jonka Witka on suunnitellut sisustusta myöten.

–          Esimerkiksi Italiassa on nyt vahvana trendinä sisustustyylin valuminen huoneesta toiseen esimerkiksi niin, että talon kiintokalusteet ja ovet ovat samaa maailmaa, Ville Witka valottaa suunnittelufilosofiaansa.

–          Villa Helenassa sisäovet, kiintokalusteet, sisäikkunat ja jopa ovenkarmit ovat saman Witka Wood -ilmeen mukaiset.

Eleettömän tyylikkäiden Witka Wood -ovien värivaihtoehdot ovat tällä hetkellä valkoinen, musta ja harmaa. Ovia saa joko vanerireunaisena tai peiliovien tapaan useammalla jaolla. Sisustuksen yhtenäisen linjan voi täydentää Witka Wood -ovenkarmeilla. Witka Wood -tuotteet ja Randin helat ovat saatavilla Fenestran valikoimissa vuoden 2013 alusta lähtien.

Fenestra Oy – parempaa palvelua ovista ja ikkunoista

Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaisia ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja valtakunnallisesti kuluttaja – ja ammattirakentajille.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 230 000 ikkunayksikköä ja noin 320 000 ovea. Liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 700. Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Alueellisesti palvelevat myyntikonttorit sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. www.fenestra.fi

Ingersoll Rand Security Technologies A/S

Vuosikymmenien ajan Randi on ollut synonyymi korkealaatuisille tanskalaisille ovien ja ikkunoiden painikkeille ja niihin liittyville heloille. Vuodesta 1948 Randi on tarjonnut arkkitehtien suunnittelemia tuotteita kolmessa tuotelinjassa: Randi-Line®, Novo-Line® ja Classic-Line®.

Vuonna 1997 amerikkalainen Ingersoll Rand osti Randin osaksi Security & Safety -liiketoimintaansa ja 2006 yrityksen nimeksi tuli Ingersoll Rand Security Technologies A/S. Tunnettu ja arvostettu Randi on säilytetty tunnettuna ja perinteisenä laatubrändinä.

Vuonna 2011 Ingersoll Rand Security Technologiesin liikevaihto oli Skandinaviassa 7 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli 12. Emokonsernin Ingersoll Randin liikevaihto globaalisti oli 14 miljardia dollaria ja henkilöstön määrä on korporaatiotasolla 60 000.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post