Sisustus & Kalusteet, Sisustusvinkit, Uutiset, Yritysuutiset

ISKU KALUSTAA TEBOILIN UUDEN PÄÄKONTTORIN

Isku ja Teboil ovat sopineet Teboilin uuden pääkonttorin kalustamisesta. Pääkonttori avaa ovensa vuodenvaihteessa Vantaan Plaza Business Parkin Loisteessa. Isku valittiin tarjouskilpailusta kokonaisvaltaisena ja parhaiten asiakkaan tarpeisiin vastaavana toimittajana.

”Uudistuksella päivitämme toimistomme tähän hetkeen, ehkä jopa hiukan huomiseen kurkaten”, kertoo Teboilin henkilöstöjohtaja Susanna Virranniemi.

Keskeisenä elementtinä tiloissa ovat uudet dSign Vertti Kivi&Co:n suunnittelemat Stone-työpisteet, joiden ergonomia on huippuluokkaa. Stone-ratkaisujen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tehokkaaseen tilankäyttöön, muunneltavuuteen sekä työympäristöön viihtyisyyteen.

Teboilin pääkonttorin kalusteista yli 90 % valmistetaan Iskun Lahden tehtailla.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, keittiöihin, kouluihin, toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Isku työllistää noin 1000 henkilöä, joista Lahdessa noin 600. www.isku.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post