Tekstiilit

Finlayson lanseeraa Tove Janssonin juhlavuoden kunniaksi kaksi uutta Muumi-kuosia

finlayson-kasipyyhe-juhlamuumi-pino

Tove Janssonin syntymästä tulee ensi vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Finlayson pukee Muumi-tuotteet juhlavuoden kunniaksi uusiin ihastuttaviin kuoseihin ja lanseeraa oman Tove 100 -malliston. Jokaisesta myydystä Tove 100 -malliston pussilakanasetistä Finlayson lahjoittaa euron UNICEFin hyväntekeväisyystyöhön.

Tove Jansson (1914−2001) loi taidetta kuvataiteilijana, kuvittajana ja kirjailijana omilla ehdoillaan ja omaa elämänfilosofiaansa korostaen. Jansson tuli tunnetuksi myös rakastetuista Muumi-hahmoista. Finlayson on ensi vuonna mukana juhlimassa Tove Janssonia ja lanseeraa kaksi uutta, 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunniteltua Muumi-kuosia.

− Finlayson on ilomielin mukana juhlimassa Tove Janssonin 100-vuotisjuhlaa. Finlaysonin ja Muumien yhteistyö on alkanut jo 1960-luvulla. Nyt olemme suunnitelleet juhlavuoden kunniaksi kahdesta uudesta Muumi-kuosista koostuvan malliston. Muumihahmot ovat sympaattisia ikisuosikkeja, jotka ihastuttavat niin aikuisia kuin lapsia, Finlaysonin mallistopäällikkö Mailis Linnola kertoo.

Uudet kuosit, Juhlamuumi ja Muumiystävät, sopivat kaikenikäisille Muumi-faneille. Juhlamuumi-kuosissa Muumi-hahmot ovat iloisessa juhlahumussa. Pienikuvioinen Muumiystävät-kuosi mukailee Tove Janssonin alkuperäispiirustuksia ja ihastuttaa herkkyydellään.

Finlayson lahjoittaa juhlavuoden kunniaksi UNICEFille yhden euron jokaisesta myydystä Tove 100 -malliston pussilakanasta. Kampanjalla kerätyt varat kohdistetaan lasten parempiin koulunkäyntimahdollisuuksiin. Finlaysonin Tove 100 -tuotteet tunnistaa pakkauksessa olevasta kampanjalogosta.

finlayson-tuotekuvat-21052013-3251

Finlaysonin Tove 100 -mallisto

Finlaysonin Tove 100 -mallistossa nähdään niin pehmeitä pussilakanoita lapsille ja aikuisille, käteviä kodin pientuotteita ja säilytyskoreja sekä muhkeita froteepyyhkeitä.

Juhlamuumi – design Finlayson

Ihastuttavassa Juhlamuumi-kuosissa Muumi-hahmot ovat järjestäneet juhlat. He tanssivat iloisesti ja pitävät hauskaa Toven juhlavuoden kunniaksi. Juhlamuumista on niin keittiö- kuin makuuhuonetekstiilejä, ja kuosi esiintyy kahdessa eri koossa. Juhlamuumi-froteet ovat värimaailmaltaan harmonisia. Pyyhkeiden päädyt ovat leikattua froteeta, mikä tekee niistä ihanan pehmeät.

Muumiystävät – design Tove Jansson

Muumiystävät-kuosi on Tove Janssonin alkuperäiskangaskuosi. Tämä pienikuvioinen graafinen ja herkkä kuosi herättää nostalgisia Muumi-muistoja. Kuosista on saatavilla muun muassa vauvan pussilakanasetti sekä kernikankaasta valmistettuja pientuotteita ja lasten essut, jotka tuovat iloa leivontahetkiin.

Tove 100 -malliston tuotteet tulevat myyntiin tammikuussa 2014 Finlaysonin verkkokauppaan, Finlaysonin myymälöihin sekä hyvin varusteltujen jälleenmyyjien valikoimiin.

www.finlayson.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post