Huonekalut, Sisustus & Kalusteet

LAADUKKAIDEN SISUSTUSRATKAISUJEN TARJOOMA LAAJENEE KOKKOLASSA ISKUN JA VEPSÄLÄISEN YHTEISKATTAUKSELLA

Kokkolan laatutietoisille asiakkaille koittaa hyvät ajat, kun huonekalualan kaksi tunnettua toimijaa yhdistävät voimansa. Yhtiöillä on kokemusta alalta lähes 140 vuotta, ja nyt molempien liikkeiden valikoima on saatavissa yhdestä ja samasta paikasta­­.

Isku on tunnettu suomalaisten laatukalusteiden valmistaja ja myyjänä Kokkolassa jo vuodesta 1963. Nyt samaan myymälään tuodaan Vepsäläisen laaja kansainvälisten brändien valikoima. Vepsäläinen ja Isku haluavat uudella yhteismyymäläkonseptilla tarjota asiakkaalle ainutlaatuisen palvelukokemuksen sekä helpon tavan asioida, kun kaikki löytyy yhdestä ja samasta talosta.

– Yhä useampi hakee tänä päivänä tuotteita, joiden design ei vanhene seuraavana vuonna. Olemme toimineet Vepsäläisen kanssa useilla paikkakunnilla samoissa kiinteistöissä ja nähneet rinnakkaiselon houkuttelevan asiakkaita, kertoo Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

– Huonekaluala Suomessa kaipaa uusia ajatuksia ja yhteistyömuotoja, ja tämä yhteistyö on Iskulle ja Vepsäläiselle luonteva tapa tiivistää yhteistyötä, jatkaa Vepsäläisen Mauri Ikola.

Ensimmäinen uuden konseptin Isku Vepsäläinen -myymälä juhlii avajaisia Kokkolassa 21.11.2013. Tiloissa toimii ennestään myös Iskun toimisto- ja julkitilakalusteita myyvä keskus, ja yhteistyön myötä Pitkäsillankatu 17:ssa myös yritysasiakkaille löytyy entistä laajempi valikoima laadukkaita kalusteita.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, keittiöihin, kouluihin, toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Isku työllistää noin 900 henkilöä, joista Lahdessa noin 600. www.isku.fi

Vepsäläisen ensimmäisen huonekaluliikkeen Kauko Vepsäläinen perusti vuonna 1959 Helsinkiin. Nyt toiminta on laajentunut 20 paikkakunnalle toimien valtakunnallisena merkki- ja design kalusteiden jälleenmyyjänä. Vepsäläinen edustaa alalla kotimaisia ja kansainvälisesti arvostettua huonekalubrändeja. Vepsäläisellä on toimintaa myös Venäjällä Pietarissa ja Virossa Tallinnassa. www.vepsalainen.com

 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post