Arkkitehtuuri, Palkinnot, Puurakentaminen, Uudisrakennuskohteet

Heikki Rinne Vuoden puunkäytön edistäjäksi

Viikin aluerakentamisprojektin projektinjohtaja Heikki Rinne on valittu Vuoden puunkäytön edistäjäksi. Tunnustuksen jakoivat Metsä Group, LähiTapiola ja Nordea Suomi Oulun seudun metsäpäivässä lauantaina 25.8.2012.

Rinne on vaikuttanut merkittävästi Suomen suurimman puukerrostalohankkeen toteutumiseen Helsingissä Viikissä. Helsingin kaupungin Kehittyvä Kerrostalo -ohjelmaan kuuluvan hankkeen kautta Rinne on ollut vauhdittamassa puurakentamista ja edistänyt monipuolista kerrostalorakentamista Helsingissä ja koko Suomessa, tuomaristo perustelee valintaansa.

Viikin puukerrostalohanke on tärkeä virstanpylväs ekologisesti kestävän rakentamisen ja puulle suotuisamman kerrostalorakentamisen puolesta. Metsä Wood Kerrostalojärjestelmään perustuva 103 asunnon puukerrostalokortteli valmistui kesällä.

Viikin puukerrostalokortteli vastaa Helsingin kaupungin tavoitteisiin edistää ekologista rakentamista ja kerrostalojen kehittämistä.

”Kaupunki haluaa monipuolistaa kerrostalorakentamista ja lisätä rakennusalan kilpailua, jotta asukkaat hyötyisivät ja asumisen hintaa saataisiin pudotettua”, Heikki Rinne kommentoi.

Vuoden puunkäytön edistäjä -tunnustus nostaa esiin uusia suomalaista puuta hyödyntäviä tuotteita, palveluita, ratkaisuja tai hankkeita. Tunnustus jaettiin nyt kolmatta kertaa. Tuomariston muodostivat toimialajohtajat Timo Karinen ja Juha Mäntylä Metsä Groupista, markkinointipäällikkö Jukka Ruoho LähiTapiolasta sekä asiantuntijajohtaja Timo Jaakkola Nordeasta.

Metsä Group 25.8.2012

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post