Iittala

Iittalan uusi lippulaivamyymälä – vierailukohde muotoilun suurkaupungin ytimessä

ac3a2791dbfee193_800x800ar

Iittala on avannut uudistetun lippulaivamyymälän uudessa osoitteessa Pohjoisesplanadilla. Sekä uudella konseptilla aukeava myymälä että syksyllä Helsingin Arabiaan aukeava Iittala & Arabia Muotoilukeskus tarjoavat yhdessä laajan kattauksen pohjoismaisen muotoilun kärkituotteita sekä inspiroivaa sisältöä muotoilusta ja kodin sisustuksesta kiinnostuneille.

Osoitteeseen Pohjoisesplanadi 23 avattu Iittalan uusi lippulaivamyymälä noudattaa Iittalan uutta myymäläkonseptia, joka asemoi Iittalan yhä vahvemmin pohjoismaisen korkealaatuisen muotoilun edelläkävijäksi sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Uuden konseptin mukaisia Iittala-myymälöitä on avattu aiemmin tänä vuonna jo muun muassa Taiwanin Taipeissa, Tukholman NK:lla, Kööpenhaminan Illums Bolighusissa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kaiken kaikkiaan Iittalalla on tällä hetkellä jo yli 250 myymälää ja shop-in-shopia ympäri maailmaa.

Uusi 217 neliön lippulaivamyymälä esittelee Iittalan koko tuotevalikoiman sekä harvinaisempia erikoistuotteita ja taidelasia. Tuotteiden lisäksi myymälä tarjoaa kuluttajille tapahtumasisältöä. Uudessa myymäläsijainnissa on myös yhtymäkohta Iittalaan, osa Pohjoisesplanadin ja Fabianinkadun risteyksessä sijaitsevasta myymälätilasta sijaitsee Alvar Aallon suunnitteleman Pohjoismaiden Yhdyspankin rakennuksen puolella.

Uusia muotoilukohteita

Keskeisellä paikalla niin kaupunkilaisten kuin turistienkin näkökulmasta sijaitsevan Iittalan lippulaivamyymälä sekä myöhemmin syksyllä avattava Iittala & Arabia Muotoilukeskus tarjoavat vahvaa sisältöä ja ovat kiinnostavia vierailukohteita designista kiinnostuneille kuluttajille.

”Esplandin uusi myymälä yhdessä Arabiaan avautuvan muotoilukeskuksen kanssa tarjoavat sisältöä kaupunkilaisille ja tutustuttavat matkailijat Iittala-brändiin entistä paremmin. Samalla ne kertovat suomalaisen muotoilun tarinaa ja tukevat osaltaan Helsingin imagoa designin suurkaupunkina ja houkuttelevana kohteena”, Iittalasta vastaava liiketoimintajohtaja Päivi Paltola kertoo.

Iittalan kohteiden rooli kaupungin vierailukohteiden tarjonnassa on ollut merkittävä tähänkin asti: suurimpien myymälöidemme, Iittala Outlet Arabian ja Esplanadin lippulaivamyymälän, kävijöistä ylivoimaisesti suurin osa on turisteja.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post