Huonekalut

IKEA UPPLEVA nyt Suomessa – älytelevisio ja -äänentoisto yhdistyvät saumattomasti kodin sisustukseen

IKEA tuo markkinoille täysin integroidun tv-, äänentoisto- ja kalusteratkaisun. UPPLEVA-tuotesarja on uudenlainen viihde-elektroniikkaratkaisu, joka vastaa tarpeeseen yhdistää tv- ja viihdelaitteisto osaksi olohuoneen sisustusta ja tyyliä. Uusi mallisto on nyt myynnissä kaikissa Suomen IKEA-tavarataloissa.

UPPLEVA-sarjan internetvalmiudella varustettu televisio, cd-/dvd-/Blu-ray-soitin ja äänentoistojärjestelmä yhdistettynä IKEA-kalusteisiin vastaa kaikkiin kodin viihde-elektroniikka- ja säilytystarpeisiin. Samalla UPPLEVA ratkaisee kotien johto- ja kaukosäädinkaaoksen. Johdot on piilotettu kalusteisiin, ja television kaikkia toimintoja ja äänentoistojärjestelmää hallitaan yhdellä helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

”UPPLEVA tuo uusia tuulia televisio- ja kotiteatterimarkkinoille todella kilpailukykyiseen hintaan. Yhä useampi voi nyt nauttia hyvännäköisestä ja käytännöllisestä olohuoneen viihderatkaisusta. UPPLEVA on innovatiivinen askel uudelle markkina-alueelle”, toteaa IKEA Suomen maajohtaja André Schmidtgall.

IKEA haluaa tarjota paremman arjen meille tavallisille ihmisille. Vuosi sitten tehdyn tutkimuksen* mukaan kolme neljästä kaipaa ratkaisuja, joiden ansiosta johdot saisi nykyistä paremmin pois näkyviltä. Puolet vastanneista haluaisi myös elektroniikkalaitteiden olevan vähemmän näkyviä. 60 prosentissa kodeista on kolme tai useampia kaukosäätimiä.

”Idea UPPLEVA-sarjaan syntyi vieraillessamme ihmisten kodeissa ympäri maailmaa. Tarkoituksenamme oli selvittää ihmisten sisustustarpeita ja -unelmia. Huomasimme, että moni kaipaa hyvännäköistä kokonaisratkaisua, jossa laitteet ja kalusteet sointuvat yhteen”, kertoo UPPLEVA-suunnittelija Francis Cayouette.

UPPLEVA-SARJA

UPPLEVA-sarjaan kuuluu led-tekniikalla varustettuja älytelevisioita internetvalmiudella (lukuun ottamatta 24-tuumaista tv:tä), 2.1-tasoinen äänentoistojärjestelmä langattomalla subwoofer-kaiuttimella sekä sisäänrakennettu ja kalusteeseen integroitu cd-/dvd-/Blu-ray-soitin. Lisäksi sarjaan kuuluu erilaisia tv-kiinnikkeitä ja johtoja. Koko järjestelmää hallitaan yhdellä kaukosäätimellä. UPPLEVA-televisioilla ja ‑äänentoistojärjestelmällä on viiden vuoden takuu.

UPPLEVA-television ja -äänentoistojärjestelmän kehittämistä varten IKEA pyysi apua kodinelektroniikkayritys TCL:ltä. TCL on yksi maailman suurimmista televisioiden ja Blu-Ray/dvd-soitinten valmistajista.

* Markkinatutkimusinstituutti YouGovin tekemään online-tutkimukseen osallistui 5 271 vastaajaa Ruotsissa, Puolassa, Italiassa, Ranskassa ja Saksassa. Vastaajat edustivat kattavaa otosta väestöstä iän, sukupuolen ja uskonnon suhteen (18–69-vuotiaita miehiä ja naisia). Tutkimus toteutettiin 29.2.–5.3.2012.

www.IKEA.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post