Sisustus & Kalusteet

SVEDBERGSILLE SUUNNITELTU UNIIKKI SUIHKUDESIGN BY HANNA WERNING

Me Svedbergsillä lanseeraamme nyt suosituimpiin suihkuseiniimme trendikkäät kuvioinnit. Yhä useampi haluaa pelkistetyt värit kylpyhuoneensa seiniin ja lattiaan. Tätä miljöötä on nyt helppo tuunata uusilla designlaseillamme. Tee kylpyhuoneestasi hieman persoonallisempi paikka huurretuilla kuvioinneillamme. Svedbergs suihkudesignin on suunnitellut Hanna Werning.

Hanna Werningin design on yhdistelmä nykyisiä ja historiallisia elementtejä, sekoitus ornamentiikkaa, värejä ja rytmiä, koottu luomaan jotain uutta ja ilostuttavaa arkeen.

“Piirtäessäni Svedbergs suihkukuviot otin inspiraatiota useilta matkoiltani, joilla on olen tutustunut ja valokuvannut kaakeleita, ornamentiikkaa ja kuviointeja esimerkiksi Portugalin, Hollannin, Japanin ja USA:n arkkitehtuurissa. Huomioin myös ihmisvartalon ja halun verhota se, mutta halusin samanaikaisesti mahdollistaa ulos näkemisen. Henkilökohtaisesti haluan suihkussa sisään niin paljon luonnonvaloa kuin mahdollista, tässä tapauksessa läpinäkyvyydestä ja huurreväristä”, kertoo Hanna Werning.

Suihkuseiniä saa neljässä eri mallissa ja kolmella eri kuvioinnilla:

–  Fasett Casablanca jakoseinän kuviointi on saanut inspiraatiota Marokon lasimosaiikista ja ajatukset vievät Casablancan palatsiin.

–  Entré New York puolipyöreässä suihkukulmassa on kuviointi, joka tuo tunteen suurkaupungin sykkeestä.

–  Entré Istanbul suorassa suihkukulmassa ja Entré Istanbul suihkuseinässä kahden seinän väliin on sama trendikäs kuviointi ja kaukomaiden tunnelmaa.

Hanna Werning
Hanna työskentelee laajan designkentän parissa, hänellä on tehtävänantoja ympäri maailman erikoistuen kuviointeihin, esimerkiksi tekstiileissä, tapeteissa, posliinissa ja lasissa. Hän on suunnitellut printtejä muun muassa Boråstapetenille, IKEAlle, Eastpakille ja muotitaloille kuten Dagmar ja Anna Sui.

Hanna varttui Smålannissa lähellä Dalstorpia. Hän kouluttautui St. Martins Collegessa Lontoossa, ja siellä alkoi kehittyä hänen kiinnostuksensa kuviointeihin ja luotiin pohja Hannalle luonteenomaiseen kuvamaailmaan. Tänä päivänä Hannalla on oma designstudio Tukholmassa. Hän on aikaisemmin suunnitellut kylpyhuonetuotteita maailmanlaajuiselle kylpyhuonetoimija Rocalle. Nyt hän suunnitteli ensimmäistä kertaa kylpyhuonetuotteita ruotsalaiselle kylpyhuoneyritykselle.

Hannan kuvioinneille on jaettu muun muassa Elle interiör designpalkinto vuosina 2004, 2007 ja 2008, sekä vuoden kuviointi 2006 Residence lehden toimesta.

Tietoa Svedbergsin kuvioiduista suihkuista

Entré New York puolipyöreä suihkukulma 90×90. Suihku koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Ovet voi kääntää sisäänpäin, kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Fiksut saranat laskevat oven suljettaessa alas ja painavat laahustiivisteen lattiaa vasten. Mitat: 90×90 cm.

Entré Istanbul suora suihkukulma 90×90. Suihku koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Ovet voi kääntää sisäänpäin, kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Fiksut saranat laskevat oven suljettaessa alas ja painavat laahustiivisteen lattiaa vasten. Mitat: 90×90 cm ja korkeus 195 cm.

Entré Istanbul suora suihkuseinä kahden seinän väliin 90. Entré Istanbul suihkuseinä tuo kylpyhuoneeseesi persoonallisen lisän. Suihkuseinä kahden seinän väliin on hyvä ratkaisu, kun halua välttää märän lattian kuivauksen. Suihkuseinä on käännettävissä oikea / vasen asennukseen. Mitat: leveys 90 cm ja korkeus 195 cm.

Fasett Casablanca Jakoseinä 90. Jakoseinä on vaivaton ratkaisu, joka voi toimia myös kylpyhuoneen jakajana. Leveys 90 cm, korkeus 197-201 cm.

Tuotteita myyvät alan liikkeet sekä hyvin varustetut sisustusmyymälät toukokuusta alkaen.
Lisätietoa jälleenmyyjistä, katso www.svedbergs.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post