Muurame

Muurame laajentaa mallistoansa ruokapöytiin

rp1501

Muuramen uusi VIISTO-pöytämallisto julkistetaan Habitare-messuilla 9-13.9.2015. Pirkko Stenrosin suunnittelemista modulaarisista säilytyskalusteista, työpöydistä ja lasten kalusteista tunnettu perheyhtiö on kehittänyt uuden pöytäkonseptin, joka laajentaa ja täydentää Muurame-mallistoa merkittävällä tavalla.

Yksi pöytä – 12 kpl variaatioita. Yhdestä VIISTO-ruokapöydästä on tarjolla niinkin paljon kuin 12 kpl eri materiaalivaihtoehtoja. Tämä on mahdollista modulaarisessa pöytärakenteessa, joka koostuu kolmesta keskenään yhteensopivasta komponentista: jalat, aisat ja kansi. Jalat ovat joko valkoiseksi tai kuparinväriseksi maalattua terästä. Jalkojen holkkeihin kiinnittyvä aisa on joko massiivitammea tai valkoiseksi maalattua koivua. Ainoastaan 9 mm paksu kansi on saatavana valkoisena, tammiviilutettuna tai kirkkaassa lasissa.

Kevyt ja yksinkertainen, kuitenkin eri tyyleihin sopeutuva. Monipuolisen materiaalivalikoiman ja minimalistisen muotoilun etuna on se, että pöytää voi käyttää hyvinkin erilaisten tuolien kanssa. Lisäksi VIISTO-ruokapöydät soveltuvat erinomaisesti Muurame-säilytyskalusteiden yhteyteen. Samaan ruokailutilaan on suunniteltu käytettäväksi vuoden 2015 aikana lanseerattuja korkeilla viistojaloilla seisovia Mup-senkkejä.

Vuoden 2015 Muurame-uutuudet esitellään Habitare-messuilla 9-13.9 osastolla Ahead 7n40. Lisäksi uusiin Muurame-kalusteisiin voi tutustua Jätkäsaaressa Helsinki Design Weekin Muotoilumakasiinissa 9-12.9. Tervetuloa!

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post