Myymälät

Maskun Kalustetalo avaa ketjun oman myymälän Lappeenrantaan

Maskun Kalustetalo avaa loppuvuonna ketjun oman huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän Lappeenrannassa kauppakeskus Family Centeriin. Uudessa konseptimyymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, joka tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

-Lappeenrantaan avattava uusi myymälämme on uuden sisustuskonseptimme mukainen, jossa myymälämme valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti asiakkaita kuunnellen. On tärkeää tuntea suomalaisten sisustusmaku, josta meillä on jo 32 vuoden kokemus. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Toinen tärkeä menestystekijämme on edullinen hintataso, josta Masku on aina ollut tunnettu. Uusi myymälämme edustaa uudenlaista ajattelua koko Masku-ketjussa, Maskun toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Kurosen mukaan Maskun myymäläverkoston tavoitteena on olla lähellä asiakkaita, jota ei tällä hetkellä tue myymälän puuttuminen Lappeenrannasta.

-Hyvän liikepaikan löytyminen Lappeenrannasta oli tärkeää. Kauppakeskus Family Center on keskeisellä paikalla kaupungissa ja kauppakeskuksessa on hyvät puitteet. Uskomme vahvasti Lappeenrannan talousalueeseen. On hienoa avata ketjun oma myymälä Lappeenrannassa ja tarjota asiakkaillemme laaja mallistomme ja vaivattomat palvelumme, Kuronen kertoo.

Maskun Lappeenrannan myymälä tulee työllistämään neljästä kuuteen henkilöä. Maskulla on Suomessa 42 myymälää sekä verkkokauppa. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa Maskulla on yhteensä kolme myymälää.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post