Huonekalut, Muurame

Uusissa Muurame-kalusteissa yhdistyvät ajankohtaiset luonnonmateriaalit ja dynaaminen keveys

muurame_tammi_slimmi_01

Uusi materiaali Muurame-mallistossa on tammi. Tämä ajankohtainen luonnonmateriaali tuo uuden ulottuvuuden Muurame-ratkaisuihin ja osoittaa Pirkko Stenrosin suunnitteleman malliston poikkeuksellisen kyvyn muuntua, myös materiaalien osalta. Tammi on saatavissa pääosin TV-tasoihin ja työpöytiin rajattuna mallistona.

Slimmi on ultramoderni  TV-taso- ja pöytämallisto. Kannen reuna on ainoastaan 8 mm, josta se viistosti kasvaa keskustaa kohti. Leveydeltään 7 cm massiivipuukehys reunustaa tason viilutettua pintaa muodostaen vahvan ja jäykän rakenteen niin L-tasoille kuin myös pöydille. Tässä näkyy suomalainen puusepäntaito piensarjatuotannossa parhaimmillaan.

Viistojalat tuovat tv-tasoille ja senkeille dynaamisen ilmeen. Tarjolla on kaksi väriä, kupari ja valkoinen; sekä kaksi korkeutta 15 ja 28 cm.

Vuoden 2015 Muurame-uutuudet esitellään Habitare-messuilla 9-13.9 osastolla Ahead 7n40. Lisäksi uusiin Muurame-kalusteisiin voi tutustua Jätkäsaaressa Helsinki Design Weekin Muotoilumakasiinissa 9-12.9. Tervetuloa!

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post