Liiketilat & Sisustus

NCC vuokraa Clas Ohlsonille tilat kauppakeskus Goodmanista

a451fe533a7bfd6d_800x800ar

Clas Ohlson avaa ensimmäisen Hämeenlinnan myymälänsä moottoritien päälle rakentuvaan kauppakeskukseen.

Clas Ohlson avaa myymälänsä kauppakeskus Goodmanin avajaisten yhteydessä lokakuussa 2014. Myymälään tulee myyntipinta-alaa 890 m2.

– Olemme iloisia voidessamme avata myymälän uudessa kauppakeskus Goodmanissa. Kauppakeskuksen sijainti ja myymälämme sijainti keskuksessa mahdollistavat sujuvan asioinnin sekä jalkaisin että autolla, läheltä ja kauempaa. Myymäläverkostoamme täydentää verkkokauppa www.clasohlson.fi , kertoo Clas Ohlsonin toimitusjohtaja Sampo Päällysaho.

– Kauppakeskus Goodman on kiinnostanut liiketilatoimijoita koko hankkeen ajan, myös nyt meneillään olevasta kaupan murroksesta huolimatta. Clas Ohlsonin sopimuksen myötä kauppakeskuksen vuokrausaste on jo lähes 95 %. Tavoitteemme on, että keskus on täyteen vuokrattu avautumiseen mennessä, kertoo projektijohtaja Markus Salmela NCC Property Developmentista.

Kauppakeskus Goodman on NCC Property Development Oy:n kehittämä hanke, jossa on vuokrattavia liiketiloja n. 26 000 m2 ja n. 600 pysäköintipaikkaa. Kauppakeskuksen omistajana on kuntien eläkevakuuttaja KEVA. Kauppakeskuksen lisäksi projektiin kuuluu 5 asuintaloa, joista kaksi on jo valmistunut ja loput kolme valmistuvat vuoteen 2015 mennessä.

Kauppakeskus Goodman toteutetaan kansainvälisen BREEAM -ympäristöluokituksen mukaan vaativalle Very Good -tasolle. BREEAM mittaa ympäristövaikutuksia 9 osa-alueella, mm. energian- ja vedenkulutuksessa ja kierrätyksessä.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post