Liiketilat & Sisustus, Sisustusvinkit, Tapetit

Photowall löysi taiteilija Malin Stenströmerin Lost Bird Designin

Photowall löysi onnekkaan sattuman kautta Lost Bird Designin eri suuntauksia yhdistelevän kuvamaailman ja ihastui välittömästi. Tämän seurauksena syntyi tapettimallisto, joka koostuu kolmestatoista eloisasta, erisävyisestä kuvasta.

Malin Stenströmer, Lost Bird Designin taiteilija, kuvaa mallistoa retron ja modernin designin nuoreksi ja värikkääksi potpuriksi, jossa on leikkisiä, katseet vangitsevia kuvioita. Hän hakee inspiraatiota unista, Japanin matkoista ja itse keräämistään vanhoista, hienosta tavaroista. Lost Bird Design kurkistaa aina menneeseen aikaan, jonka taiteilija on itse kokenut entisaikojen taiteen ja designin välityksellä.

Pyysimme Malinia valitsemaan mallistosta muutaman suosikin:

”Haluaisin mieluiten valkoisen Shangri-la tapetin omalle seinälleni punaisen 40-luvun sohvan taakse, tai vessaan mustan Kaboom!-tapetin. Shangri-la-tapetissa on flamingoja ja papukaijoja, ja Kaboom!-tapetissa on paljon räiskettä – boom, bang, pow.”

Kuten nimi paljastaa, mallisto koostuu monista erilaisista lintuaiheista, mutta myös yksittäisistä Art déco -tapeteista ja poptyylisistä tapeteista. Älä unohda myöskään suloisia ja hurjia meri- ja avaruusaiheita pienille. Lost Bird Designissa yhdistyvät laatu, huolellisuus ja ainutlaatuisuus.

Photowall valmistaa valokuvatapetteja ja canvas-tauluja mittojen mukaan. Yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien lahjakkaiden valokuvaajien, kuvittajien ja suunnittelijoiden kanssa luomme inspiroivia ja ainutlaatuisia koristeita seinille. Käytämme uusinta digitaalista painotekniikkaa, ja tarkkaan harkittujen työtapojemme ansiosta takaamme, että kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja tarkkoja. Tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja ja nopeasti. Lue lisää osoitteesta www.photowall.fi.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post