Sisustus & Kalusteet, Tekstiilit

Pelimaailmasta sisustusmaailmaan – Vallila ja Rovio yhteistyöhön!

Vallila ja Rovio Entertainment suunnittelevat yhdessä Angry Birds –hahmoihin perustuvan uniikin sisustuskokoelman.

Värikkäästä kuosimaailmasta ja sisustuksista tunnettu Vallila Interior aloittaa yhteistyöt viihdejätti Rovio Entertainmentin kanssa. Suunnitelmissa on luoda Angry Birds – maailmoista ja hahmoista uniikki kokonaisuus sisustuksellisesta näkökulmasta. Yhteistyö lupaa yllättää kokoelmallaan, joka on kohdistettu jokaiselle vauvasta vaariin.

Suunnitteluyhteistyön tuloksena Vallilan uudella valmistustavalla tuotteisiin lennähtävät Rovion peleistä tuttuja hahmoja ja elementtejä. Valikoimaan kuuluu mm. verhoja, tapetteja, mattoja ja tyynyjä.

Vallila vie kokoelman Suomen lisäksi muualle Eurooppaan ja itään. Odotukset ovat korkealla erityisesti kasvavilla Venäjän markkinoilla.
Vallilan suunnittelijat aloittavat työt innolla Rovion suunnittelijoiden kanssa. Valmiit tuotteet valtaavat myyntipisteet alkuvuodesta 2012.

Lisätiedot: Anne Berner / Oy Vallila Interior Ab / Puh. + 358 (0)20 776 7724 /anne.berner@vallilainterior.fi

Oy Vallila Interior Ab Vallila Interior on vuonna 1935 perustettu perheyritys, jonka sisustustekstiileistä koostuvaa vähittäismyyntimallistoa on saatavana ympäri Suomen. Tukkumyynnin ohella yrityksellä on myös vahva asema julkisten tilojen sisustamisessa sekä kotimaassa että ulkomailla. Vallila Interiorin edustukseen kuuluvat tunnetut kansainväliset mallistot; yritys edustaa esimerkiksi Designer’s Guildia Suomessa ja Venäjällä. Vallila Interiorin liikevaihto on 38 miljoonaa euroa ja se työllistää 125 henkeä.www.vallilainterior.fi

Rovio Entertainment Oy Rovio on viihde- ja mediayhtiö maailmalla menestyneen Angry Birds -brändin takana. Vuonna 2009 Rovio julkaisi Angry Birds -pelin ja sen hahmoista tuli pian maailmanlaajuinen ilmiö. Angry Birds -pelit ovat nauttineet kasvavasta suosiosta kaikkialla maailmassa, ja ilmiö on laajentunut yhä uusille liiketoiminta-alueille. Rovio laajentaa toimintaansa animaatioiden, oheistuotteiden, julkaisu- ja kustannustoiminnan, sekä erilaisten palvelujen saralla. Rovion pääkonttori sijaitsee Espoossa. www.rovio.com

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post