Yritysuutiset

Tikkurila ja Isku myymäläyhteistyöhön

hqcuq5ssrqdcr1gdhl2h

Suomalainen huonekaluvalmistaja Isku Koti Oy on uudistamassa myymälöitään ympäri Suomen. Uudistaminen liittyy yhtiön huhtikuussa julkistamaan yhteistyöhön keittiövalmistaja Novartin kanssa. Yhteistyö tuo Keittiömaailma-myyntinäyttelyt ja Tikkurila Oyj:n sisustusmateriaalit jokaiseen Iskuun.

Jokaisen Isku-myymälän sisään rakennetaan 3 h + k käsittävä, 63 m2:n suuruinen ”mallikoti”, jossa asiakkaat voivat tarkastella kalusteita todellisessa mittakaavassa ja kodinomaisina
sisustuskokonaisuuksina. Mallikotien olennaisena osana on kodin pintojen värimaailma ja värien sovittaminen kalustamiseen. Mallikodit sisustetaan Iskun, Keittiömaailman ja Tikkurilan tuotteilla. Jatkossa sisustus tulee uudistumaan kahdesti vuodessa uusimpien trendien mukana.

Tikkurilan tuotteet näkyvät mallikotien seinillä, osa näyttävinä erikoispintoina ja osa tavanomaisempina maalipintoina. Seiniä on tapetoitu Tunto Maalattavilla Struktuuritapeteilla ja maalattu mm. Taika Helmiäismaalilla ja -lasyyrilla, Tunto Kivellä, Harmonylla, Jokerilla ja
Lujalla. Tuotteet ja värisävyt ovat nähtävillä seiniin kiinnitetyissä pienissä kylteissä. Mallikodeista löytyy myös Tikkurilan oppaita ja esitteitä.

Yhteistyön myötä kotiensa uudistamisesta innostuneet, sisustus- tai remonttisuunnitelmia tekevät kuluttajat kohtaavat Tikkurilan inspiroivia erikoistuotteita myös rautakaupan ulkopuolella. Isku
Kodin siistit, korkeatasoiset myymälät tarjoavat hyvän kohtaamispinnan. Lisäksi Iskun ja Tikkurilan arvostetut, suomalaiset brändit tukevat hyvin toinen toisiaan.

Uudistetut myymälät on jo avattu Lahdessa, Espoossa ja Tampereella, Jyväskylässä ja Joensuussa. Rakennustyöt edistyvät myymälä kerrallaan siten, että kesän aikana kaikki 22 myymälää Suomessa avautuvat uudella ilmeellä.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post