Sisustus & Kalusteet, Uutiset, Yritysuutiset

Kinnarps Oy on Suomen luontokeskus Haltian yhteistyökumppani – Kinnarpsin ympäristövastuullisuus vaikutti valintaan

Suomen luontokeskus Haltia ja toimistokalusteyhtiö Kinnarps Oy ovat solmineet yhteistyötason kumppanisopimuksen. Kinnarps toimittaa Haltiaan tuolit sekä toimistokalusteet. Haltia valitsi Kinnarpsin kumppanikseen, koska Kinnarpsin kalusteet täydentävät Haltian modernia ja ekologista arkkitehtuuria. Haltian kalustehankintojen toinen yhteistyökumppani on Nikari Oy.

Suomen luontokeskus Haltia on kilpailuttamisen kautta valinnut itselleen joukon yritysyhteistyökumppaneita. Kumppanuus Kinnarpsin kanssa mahdollistaa sen, että Haltian kalusteet sopivat Haltian palvelulupaukseen, jonka kulmakiviä on ekologisuus.

Kinnarps Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka vastaa sisustusratkaisujen ja -palveluiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

”Kinnarps on tunnettu paitsi laadukkaista tuotteistaan, myös mittavasta ympäristötyöstään ja panostuksistaan erilaisiin ympäristöhankkeisiin. Kinnarps käyttää tuotteissaan puuta FSC-sertifioiduista metsistä sekä on myös mukana kehittämässä FSC:n toimintaa. Kinnarps pyrkii pienentämään ekologista jalanjälkeään monin eri tavoin – luontoa kunnioittavista arvoista kertoo muun muassa Kinnarpsin kalustetoimitus, jossa kalusteet tulevat uusiin tiloihin huopiin käärittyinä. Toimituksen jälkeen huovat palautuvat tehtaalle suojaamaan seuraavaa kaluste-erää.

Lisäksi Kinnarps tukee arvojamme vastuullisuudesta sekä esteettisyydestä”, Haltian johtaja Timo Kukko perustelee kumppanin valintaa.

”Kumppanuudessa Haltian kanssa toteutuvat yhteiset arvot ja toiminnan ekologisuus,” sanoo Kinnarpsin toimitusjohtaja Henrik Slotte.

”Me haluamme olla mukana hankkeessa, joka esittelee luonnon suojelemisen ja raaka-aineiden käytön välistä kestävän kehityksen mukaista tasapainoa. Olemme tukemassa Suomen luontokeskus Haltian merkittävää työtä, jolla pyritään turvaamaan puhtaan luonnon säilyminen myös lastenlastemme nautittavaksi”.

Haltian näyttelyissä esitellään koko Suomen luonnon helmet. Haltian luontokoulu ja retkineuvonta houkuttelevat ihmisiä lähtemään retkelle luontoon. Haltia avataan yleisölle Espoossa, Nuuksion Solvallassa 31.5.2013.

www.haltia.com/yhteistyokumppanit
www.kinnarps.fi

Suomen luontokeskus Haltia
– Haltian näyttelyn ytimenä ovat Suomen 37 kansallispuistoa elämyksellisellä tavalla esitettynä. Lisäksi tarjolla on vaihtuvia näyttelyjä, monenlaisia opastus- ja retkipalveluja, myymälä, kahvila-ravintola ja kokous- ja seminaaritiloja.
– Suomen luontokeskus Haltian toiminnasta vastaa Metsähallituksen luontopalvelut. Metsähallituksen lisäksi luontokeskuksen toimintakuluihin osallistuvat myös Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Vihtija Kauniainen sekä Solvallan urheiluopisto.
– Haltiaan odotetaan 150 000 kävijää vuosittain.

Kinnarps Oy
– Kinnarpsilla työskentelee noin 50 työntekijää Suomessa ja kuluneen kauden liikevaihto oli 15 milj. €.
– Yhtiön pääkonttori ja sisustustalo sijaitsee Helsingissä ja muut myyntinäyttelyt Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vaasassa. Myyntiverkostoon kuuluu lisäksi joukko valtuutettuja jälleenmyyjiä.
– Kinnarps on Hansel-puitesopimuksen mukainen ekokalustetoimittaja.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post