Artek, Seminaarit & Tapahtumat

Artek sisustaa teehuoneen Habitare-messuille

Teehuone_4_ihmiset_kutsu_mailer.111903

ARTEK Teehuone on viihtyisä keidas keskellä 9.-13.9.2015 järjestettävien Habitare-messujen vilskettä.

Habitare-messujen ahead!-alueella oleva ARTEK Teehuone on rauhallinen keidas, jonne messuvieraat ovat tervetulleita levähtämään hetkeksi kiertelyn lomassa. Teehuoneen erikoisuutena ovat teen ympärille rakennetut herkulliset menut, jotka sisältävät suolaista ja makeaa purtavaa. Lisäksi tarjolla on myös kahvia ja muita virvokkeita.

ARTEK Teehuone on saanut vaikutteita japanilaisista teehuoneista ja tilan materiaalivalinnat kumpuavat teehuoneiden sisustuksesta. Artekin klassisessa 901 tarjoiluvaunussa näkyy Aallon kiinnostus perinteiseen teekulttuuriin. Tarjoiluvaunu 901 esitellään tilassa Hella Jongeriuksenhienovaraisesti uudistamana. Teehuoneen selkeä ja raikas tunnelma luo messujen keskelle rauhoittavan ympäristön.

Teehuoneen sisustuksesta ovat vastanneet nuoret, nousevat suunnittelijat Anni Pitkäjärvi ja Hanna-Kaarina Heikkilä. Anni Pitkäjärvi on teolliseksi muotoilijaksi valmistunut monitaituri. Tällä hetkellä hän opiskelee Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa toista vuotta Sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun maisteriopinnoissa. Hanna-Kaarina Heikkilä arkkitehtuuritaustainen muotoilija, joka työskentelee arkkitehtitoimistossa ja opiskelee Aalto yliopiston muotoilun laitoksella. Opintojensa ohessa hän on työskennellyt myös freelancerina monien projektien parissa. Heikkilä on asunut Japanissa ja Tanskassa kartuttaen kansainvälistä kokemusta niin työn kuin opintojen parissa.

ARTEK Teehuone on toteutettu yhteistyössä seuraavien toimijoiden kanssa: Fazer, Johan & Nyström, InnoGreen, Designbetoni, Puumerkki, Ahlstrom, Upload Audio.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post