Arkkitehtuuri, Seminaarit & Tapahtumat

Armi OPEN Workshop houkuttelee kaupunkitilasta kiinnostuneen yleisön Jätkäsaareen 7.9.

Armi OPEN Workshop – Urban Brain Stream on kansainvälinen, kaupunkiympäristöä kehittävä työpaja, joka on osa sekä World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden että Helsinki Design Weekin ohjelmistoa. 24 tunnin sisällä Helsingissä, Hong Kongissa, Kapkaupungissa, Lontoossa, Pietarissa, Tallinnassa ja Tukholmassa 6.9.2012 tapahtuvassa työpajojen sarjassa arkkitehtuurin, elinkeinoelämän, graafisen suunnittelun, liikennesuunnittelun, median, muotoilun, rakentamisen ja taiteen ammattilaiset yhdessä kaupunkilaisten kanssa pohtivat kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia haasteita kunkin kaupungin perspektiivistä käsin. Tehtävänannot liittyvät arjen liikkumiskokemuksen uudelleenmuotoiluun ja yhteisöllisiin kaupunkitiloihin.

Työpajojen johtopäätökset kootaan yhteen tilaisuudessa Jätkäsaaren infokeskus Huutokonttorissa, Helsingissä perjantaina 7.9.2012 klo 15-19. Tilaisuus on yleisölle avoin ja maksuton. Mukana keskustelussa johtopäätöksiä kommentoimassa nähdään kaupunkikulttuurin aktiiveja, poliitikkoja ja elinkeinoelämän edustajia: mukana ovat mm. Helsingin kaupunginvaltuutettu, professori Sirpa Asko-Seljavaara (kok), Helsinki Design Weekin johtaja ja perustaja Kari Korkman, Kaapelitehtaan ja Suvilahden toimitusjohtaja Stuba Nikula, Designmuseon intendentti ja DJ Suvi Saloniemi ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri. Keskustelun moderoi Forum Virium Helsingin toimitusjohtaja Jarmo “Elukka” Eskelinen.

Armi OPEN Workshop -työpajan kumppaneita ovat Forum Virium Helsinki, Helsingin kaupunki, Helsinki Design Week, Suomen Kulttuurirahasto, Valtion muotoilutoimikunta ja YIT.

Lehdistötiedote 13.8.2012 (PDF)

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post