Artek, Seminaarit & Tapahtumat, Uutiset

Artek Helsinki Design Weekin aikaan

Compact Home Office

Helsinki Design Weekin aikaan Artek Helsinki -myymälässä avautuu Compact Home Office -näyttely, joka tarjoaa inspiraatiota työpisteiden suunnitteluun erityisesti koteihin. Näyttelyä rikastaa myös Artekin kotisivuilla julkaistava digitaalinen suunnittelutyökalu. Artek nähdään lisäksi Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikalla osoitteessa Kanavaranta 1, jonka ylimpään kerrokseen kalustamme Artek Winebar -viinibaarin.

Työ tekee meille hyvää. Se merkitsee yhteisöllisyyttä, uuden oppimista, aikaansaamista, rytmiä. Työn muodot ovat viime vuosina muuttuneet radikaalisti ja yhä useammin työn tekeminen tapahtuu osin kotona, osin toimistolla ja joskus jossakin niiden välillä.

Työn tekemisen tiloja tarvitaan kodeissa, toimistoilla, julkitiloissa. Artek Helsinki -myymälässä avautuu Helsinki Design Weekin aikaan Compact Home Office -näyttely, jossa esitellään kuusi eri tunnelmaista työpistettä.

Samaan aikaan Artek julkaisee verkkosivuillaan digitaalisen Compact Home Office -työkalun, joka auttaa suunnittelemaan jokaisen tarpeita ja käytettävissä olevaa tilaa vastaavan kotityöpisteen. Työpiste suunnitellaan yksinkertaisen kysymyssarjan avulla ja valmis suunnitelma kattaa myös listan siinä hyödynnetyistä Artekin tuotteista. Valikoissamme on runsaasti kompakteja, monitoimisia, helposti siirreltäviä ja kauniita tuotteita, jotka vastaavat luontevasti kaupunkiasumisen haasteisiin.

Compact Home Office -näyttelyn työpisteissä Artek Helsinki -myymälässä on esillä myös muiden edustamiemme valmistajien kalusteita.

Artek Winebar

Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka on tänä vuonna Kanavaranta 1. Tämä “Sokeripalana” tunnettu Alvar Aallon suunnittelema ikoninen rakennus on valmistunut vuonna 1962 ja nyt Helsinki Design Week avaa sen yleisölle ensimmäistä kertaa.

 

Ylimpään kerrokseen on kutsuttu helsinkiläisravintola Kuurna. Laura Styyran ja Tom Hansenin luotsaaman ravintolan yhteyteen avataan myös Artek Winebar, jossa järjestetään sarja Weekly Talkseja, muotoilu- ja arkkitehtuurikeskusteluja. Artek sai kunnian toimia viinibaarin kalustajana. Viinibaarista syntyy arkkitehtoninen tila, johon muotoilija Lauri Johansson on poiminut ajan henkeen sopivasti patinoituneita pöytiä ja tuoleja Artek 2nd Cyclen valikoimista.

Artek Winebar
1.–11.9.2022
Kanavaranta 1, 6. krs

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post