Tapetit

Boråstapeterin uutuustapettien mallisto In Bloom syntyi rakkaudesta kukkasiin

098c3667-6413-4b85-aa94-921285bb0863-w_960

Boråstapeterin huikaiseva In Bloom -tapettimallisto tuo koteihin luonnon kauneutta. Tapettitalon arkistoista löytynyt klassinen Chestnut Blossom -kuosi on saanut päivitetyn ilmeen. Suuret, tyylitellyt kastanjankukat ja -lehdet luovat vaikkapa makuuhuoneeseen tuulahduksen alkukesän iltojen tunnelmaa.

Luonnolla on meihin kaikkiin valtava vaikutus, vaikka emme sitä sen kummemmin ajattelisikaan. Jokaisella on tarve olla yhteydessä luontoon ja kauneimmillaan tämä ilmenee rakkautena kukkia kohtaan.

Boråstapeterin ihastuttava kukkaisten uutuustapettien mallisto In Bloom on nyt Värisilmä-liikkeissä

Kukat ovat aina symbolisoineet uudistumista ja toivoa. Ne ovat fyysinen todiste siitä, että kylmän talven jälkeen luonnon kauneus puhkeaa, vääjäämättä. Ehkä tämän vuoksi kukkia käytetään, kun halutaan juhlistaa tärkeitä tapahtumia elämän varrella: Häitä, valmistujaisia, syntymäpäiviä ja muita merkkipäiviä.

Ei ole yllätys, että tapeteissa kukkakuosit ovat suosituimpien joukossa! In Bloom –mallistossa juhlistetaan kukkia sekä niiden kauneutta ja loputonta monimuotoisuutta. Mallistosta löydät niin klassisia ruusuja, trendikkäitä pioneja ja villikukkakimppujakin.

”Mallisto tuo runsasta ja värikästä luonnonkauneutta kotiisi ympäri vuoden”, sanoo Boråstapeterin suunnittelija Jenny Hahne Gadd.

13 kaunista kuosia

Mallistossa on kolmetoista kuosia näyttävistä herkän romanttisiin kukkakuvioihin.

Tapettiarkiston klassinen Chestnut Blossom -kuosi on saanut päivitetyn ilmeen.  Suuret, tyylitellyt kastanjankukat ja -lehdet tuovat vaikkapa makuuhuoneeseen tuulahduksen alkukesän iltojen tunnelmaa.

French Roses -tapetin suurikuvioinen kukkakuosi on peräisin kuosikirjasta, joka julkaistiin ensi kertaa Alsacessa Ranskassa vuonna 1845. Tämän historiallisen tapetin romanttisessa kuviossa on veistoksellisia oksia, rönsyileviä kuusamaköynnöksiä ja viehkeitä ruusuja.

Suurikuvioisen Peony-kukkatapetin eleganttia kuosia puolestaan koristavat kukkivat pionit kauniisti hohtavalla, valoa heijastavalla pinnalla. Saatavilla neljä värivaihtoehtoa. Upea tapetti niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen.

Thistle-tapetissa pääosassa ovat ohdakkeen kukinnot ja lehdet. Käsin maalatussa, suurikuvioisessa kuosissa alkuperäisen teoksen värit toistuvat elävästi ja kauniisti hohtaen.

Katso Värisilmän sivuilta kaikki upeat In Bloom -kuosit.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post