Näyttelyilmoitus, Uutiset, Värit & Maalit

Hanart Oy esittelee HABITARE 2012 -messuilla ekologiset ja allergisoimattomat Nutshell-maalit

Nutshell Natural Paints -maalit on valmistettu ilman haitallisia aineita. Ne ovat täysin päästövapaita, neutraaleja ja allergisoimattomia. Maalit ovat ensimmäistä kertaa Suomessa suuren yleisön nähtävillä Habitare-messuilla 12.-16.2012. Hanart Oy:n osastolla 1e20.

Päästövapaat* Nutsell-tuotteet on valmistettu luonnon raaka-aineista ja sisältävät esimerkiksi soijalesitiiniä, savea, kasvi-alkoholia ja titaanidioksidia. Nutshell-maalit ovat mikrohuokoisia, jolloin pinnat hengittävät, eikä maali pilaa vanhoja arvokkaita rakennuksia. Nutshell-maalit ovat biohajoavia.

Maalit pakataan kierrätettävistä materiaaleista valmistettuihin pakkauksiin. Tämän ekologisempaa ja turvallisempaa maalia et löydä kodin pintojen maalaamiseen. Ihmisten ja eläinten on turvallista asua ja nukkua huoneistossa, jonka seiniä tai kalusteita on maalattu Nutshell-maaleilla. Valikoimaan kuuluu kalustemaali kahtena eri kiiltoasteena ja seinämaali. Värisävyjä on yhteensä 19.

* Päästövapaalla tarkoitetaan VOC 0g/l maalia. VOC eli Volatile Organic Compounds tarkoittaa haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, joihin kuuluu erilaisia kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa silmien, nenän ja kurkun ärsytystä, päänsärkyä, pahoinvointia, huimausta ja iho-ongelmia. Korkeat pitoisuudet voivat ärsyttää keuhkoja, ja vahingoittaa maksaa, munuaisia, tai keskushermostoa. Joidenkin VOC yhdisteiden epäillään aiheuttavan syöpää. Siksi Nutshell-maaleissa ei ole lainkaan VOC yhdisteitä. Maalituotteissa ilmoitetaan montako grammaa litrasta tällaisia aineita huoneilmaan haihtuu. 

Nutshell-maaleilla pystyt alentamaan merkittävästi näitä päästöjä koska aivan tavalliset 
kauppamaalit sisältävät 30-100g/l haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Nutshell ei lainkaan. 
Lisäksi Nutshell-maalit ovat niin luonnollisia että ne kompostoituvat.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post