Huonekalut, Sisustus & Kalusteet

Isku tuo suomalaisen luonnon sisustukseen Rakenna ja Remontoi -messuilla Vantaalla

Saaristo-keittiö

Iskun sisustusmaailma on esillä Rakenna ja remontoi -messuilla Myyrmäki-hallissa Vantaalla 25.-27.1. osastolla 25A. Osastolla pääsee tutustumaan uutuuksiin, Saaristo-keittiöön ja Iskun Unigold-unimaailmaan..

Isku tarjoaa suomalaiselle rakentajalle ja remontoijalle kotimaisen vaihtoehdon kodin jokaisen huoneen sisustamiseen. Suuren osaston keskeltä löytyy persoonallinen Saaristo-keittiö, joka tuo suomalaisen luonnon tunnelmaa sisälle, moderniin sisustukseen. Saaristo on luonteva yhdistää muihin materiaaleihin kuten kiveen sekä lasiin.

Luonnosta on saanut inspiraationsa myös Kustavin Puun Iskulle luoma Maininki-sarja. Monipuolinen, massiivipuinen mallisto edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan pelkistettyine linjoineen. Kauniin siro mutta tukeva mallisto yhdistää perinteisten puuosaajien ammattitaidon uudella tavalla.

Inkoo-sohva luo ilmavan modernin ilmeen sisustukseen. Se sopii monipuolisuutensa vuoksi kaiken kokoisiin tiloihin ja on saatavissa jokaiseen sisustukseen sopivalla verhoilulla.

Rakennustyömaalla ja remontin keskellä levon merkitys korostuu. Iskun Unigold patjamaailmasta löytyy oikea malli jokaiselle nukkujalle. Ocean, Air ja Galaxy tuovat laatua lepoon ja tyylikkyyttä sisustukseen. Paikka, jossa nukkua yönsä hyvin.

Isku uskoo, että suomalainen muotoilu yhdistettynä pitkään perinteeseemme valmistaa korkealaatuisia tuotteita Lahdessa tulee korostumaan jatkossa asiakkaan ostopäätöksissä. Vuosikymmenien kokemuksella Isku tarjoaa paljon tuotteita ja ratkaisuja helpottamaan suomalaisten arkea niin työssä kuin kotona.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post