Uutiset

Isku tuo suomalaisen luonnon sisustukseen Turun Rakentaminen ja Sisustus 2013 -messuilla

Messuosasto

Iskun sisustusmaailma ja tehtaan monipuolinen osaaminen ovat esillä Rakentaminen ja sisustus -messuilla Turun Messu- ja kongressikeskuksessa 1.-3.2.2013 osastolla C36. Palkitulla messuosastolla pääsee tutustumaan uutuuksiin, Saaristo-keittiöön ja Iskun Unigold unimaailmaan.

Isku tarjoaa suomalaiselle rakentajalle ja sisustajalle kotimaisen vaihtoehdon kodin jokaiseen huoneeseen. Messuvieras saa yhdestä paikasta ammattitaitoista palvelua ja vaikka mahdollisuuden varata aika koko kodin sisustussuunnitteluun kerralla TÄSMÄ-paketin avulla. Tilavan osaston keskeltä löytyy persoonallinen Saaristo-keittiö, joka tuo suomalaisen luonnon tunnelmaa sisälle, moderniin sisustukseen. Saaristo on luonteva yhdistää muihin materiaaleihin kuten kiveen sekä lasiin.

Saaristo-keittiö, Ella-tuolit, Inkoo-sohva

Luonnosta on saanut inspiraationsa myös Kustavin Puun Iskulle luoma Maininki-sarja. Monipuolinen, massiivipuinen mallisto edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan pelkistettyine linjoineen. Kauniin siro mutta tukeva mallisto yhdistää perinteisten puuosaajien ammattitaidon uudella tavalla.

Inkoo-sohvat ja Milda-rahit

Inkoo-sohva luo ilmavan modernin ilmeen sisustukseen. Se sopii monipuolisuutensa vuoksi kaiken kokoisiin tiloihin ja on saatavissa jokaiseen sisustukseen sopivalla verhoilulla. Rakennustyömaalla levon merkitys korostuu. Iskun Unigoldpatjamaailmasta löytyy oikea malli jokaiselle nukkujalle. Ocean, Air ja Galaxy tuovat laatua lepoon ja tyylikkyyttä sisustukseen.

Isku uskoo, että suomalainen muotoilu yhdistettynä pitkään perinteeseemme valmistaa korkealaatuisia tuotteita Lahdessa tulee korostumaan jatkossa asiakkaan ostopäätöksissä. Vuosikymmenien kokemuksella Isku tarjoaa paljon tuotteita ja ratkaisuja helpottamaan suomalaisten arkea niin työssä kuin kotona.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post