Kalusteet

Jonas Forsmanin suunnittelema EFG Create -sarja täydentyy sohvalla

tqc4jxsndzroivxlcgep

Jonas Forsmanin suunnittelema moduulirakenteinen EFG Create -säilytinjärjestelmä on saavuttanut suuren suosion äärimmäisen joustavuutensa ansiosta. Tänä vuonna Tukholman huonekalumessuilla esiteltiin saman suunnittelijan uusi sohva, joka on tyylikäs ja mukava istua. EFG Create -sohva mukautuu moneen tilaan: työ-, neuvottelu- ja taukotilaan. Jonaksen uusi sohvamalli tekee EFG Createsta entistäkin monipuolisemman.

“Create -sohva on kehitetty tiiviissä yhteistyössä EFG:n kanssa. Teen mielelläni yhteistyötä valmistajan kanssa niin paljon kuin mahdollista”, sanoo Jonas Forsman, joka on toiminut yhteistyössä EFG:n kanssa jo kolme vuotta.

”Jonaksen mielestä on järkevää kehittää älykkäitä ja käytännöllisiä tuotteita, joissa on uusia toimintoja. Hän haluaa luoda älykkäitä ratkaisuja, joissa pelkkä kauneus ei riitä.”, Marcel Wanders kiteyttää Frame:n haastattelussa vuonna 2015.

Jonas on 35-vuotias ja hän on toiminut tuotesuunnittelijana jo kymmenen vuoden ajan. Hän on valmistunut Chalmersin Teknillisestä korkeakoulusta Göteborgista pääaineenaan teollinen muotoilu. Hänen suunnittelemansa Arc-tuoli ja Parasol-lamppu ovat loistaneet kekseliään pelkistetyn muotoilunsa ansiosta. Sama nöyrä mutta tulosorientoitunut lähestymistapa näkyy myös hänen yhteistyössään EFG:n kanssa. Ratkaisujen löytäminen erityisiin tarpeisiin kuvaa Jonaksen työtä.

“En halua vain vetää ideoita hatusta. Haluan tuotteideni olevan realistisia, mutta samalla rajoja rikkovia”, Jonas kertoo. Uusi Create -sohva on suunniteltu yhteensopivaksi Create säilytinratkaisuun, joka toimii tuotesarjan keulakuvana. Sohvan voi helposti yhdistää säilytysmoduuleihin, mutta se toimii hienosti myös muun sisustuksen yhteydessä.

Marianne Dahl, EFG:n tuotekehityspäällikkö, on ilahtunut Jonaksen liittymisestä tiimiin. “Jonas on rento ja vaatimaton kollega. Olen varma, että tulemme tekemään antoisaa yhteistyötä jatkossakin. Luvassa on varmasti vielä monia hienoja tuotteita”.

Jonas Forsmanin oma tuotekuvaus Create -sohvasta:

Kompakteista mittasuhteistaan ja näennäisestä keveydestään huolimatta sohva on erittäin mukava istua. Ensivilkaisulta se näyttää ryhdikkäältä ja viralliselta, mutta kutsuu käyttäjän kokeilemaan. Suora selkänoja helpottaa sohvan asettamista seinän viereen ja yhteen EFG Create -säilytinmoduulien kanssa.

Sohvasysteemi on räätälöity sopimaan EFG Create säilytytinmoduulien mittasuhteisiin. Kahden istuttava sohva on yhtä leveä kuin kaksi keskikokoista tai kolme pientä säilytysmoduulia. Tämä luo kiinnostavia mahdollisuuksia luoda maisemaa yhdistelemällä sekä istumapaikkoja että säilytystilaa. Sohva koostuu metallipohjasta ja pehmustetusta istuimesta. Runkoon voidaan myös liittää pöytäkansi, käsinoja tai EFG Create -säilytysmoduuleja. Create -sarjan eri osat tarjoavat siis lukuisia yhdistelymahdollisuuksia.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post