Keittiövälineet

Kai-veitset – joulun kestävin lahjaidea

ba32df3c2cd692a6_800x800ar

 

KAI SHUN -kokkiveitsi, suositushinta 229 €, Kokkiveitsen terässä on ilmaraot, joten ruoka ei tartu terään kiinni.

Käsintaotuilla laatuveitsillä on ikuinen takuu

Japanilaisten KAI-veitsien muotoilu ja käsintaottu terä tekevät niistä ainutlaatuisen kestäviä ja laadukkaita, minkä vuoksi ne ovat jokaisen kotikokin unelmajoululahja.  Samurai-miekkojen innoittamat KAI SHUN -sarjan kokkiveitset valmistetaan ruostumattomasta damaskus-teräksestä vuosisatojen kokemuksella. Kotikokin joulun paras lahja on kestävä hankinta: KAI-veitsillä on oikein käytettynä ikuinen takuu.

Terävä KAI-veitsi tuo joulunajan ruuanlaittoon ammattimaista luksusta ja tehostaa ruuan pilkkomista. KAI-veitsellä kinkusta saa täydellisiä siivuja, kala graavataan ammattimaisin ottein ja juurekset siivuttuvat kuin itsestään. KAI SHUN -leipäveitsessä on KAIn patentoima terä, jonka sahalaidan hampaat menevät molempiin suuntiin. Veitsi leikkaa paremmin ja leivästä tulee vähemmän murusia. Laatuveitset kruunaavat jouluruokien valmistelun.

KAI kestää sukupolvelta toiselle – oikein huollettuna KAI-veitsillä on ikuinen takuu. Käytön jälkeen veitsi pestään käsin haalealla vedellä, ja se kuivataan heti pesun jälkeen. Veistä suositellaan säilytettävän erillisessä, mieluiten puisessa telineessä, esimerkiksi KAI-magneettitelineessä . KAI-veitsi teroitetaan KAI-hiomakivellä tai KAIn sähköisellä teroittimella . Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin ohutta metallia, minkä vuoksi niitä ei saa lyödä tai vääntää mihinkään kovaan, kuten jäiseen lihaan, kookospähkinään tai säilykepurkin kanteen.

b473395a2fd674d0_800x800ar

KAI SHUN -leipäveitsi, suositushinta 229 €

Kai-veitset ovat maailman terävimpiä
Japanilaisella KAIlla on vuosisatojen perinteet veitsien valmistuksesta. KAI SHUN on käsintaottu veitsisarja, jonka kaikki erittäin terävät veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Veitsen ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10) – terässeoksessa yksi prosentti on hiiltä ja puolitoista prosenttia kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää, mikä mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden – veitsen terä voidaan teroittaa erittäin ohueksi. Viimeistelyteroitus KAI SHUN -veitsille tehdään aina käsin. KAI SHUN -veitsien kahva on  erittäin kestävää pakkapuuta, joka valmistetaan kuumapuristamalla kovapuulevyjä.  Pakkapuu hylkii vettä ja on hygieeninen.  Erinomaisesti tasapainotettu KAI SHUN -veitsi on miellyttävä käyttää pitkässäkin työrupeamassa.

Tuote- ja hintatiedot:                  
Käsintaottu Kai Shun -leipäveitsi 229 €
Käsintaottu Kai Shun -kokkiveitsi 229 €
Kai Wasabi Deba -kokkiveitsi 79,90 €
Kai-veitsillä on ikuinen takuu

Kuluttajatiedustelut: 
puh. 09 726 0622

Jälleenmyynti:    
Stockmann (KAI SHUN -veitset vain Stockmannilta), Muut KAI-mallit: Sokos, Prisma ja Anttila, Kodin1

KAI Group perustettiin Japanissa 1908 ja jo yli sadan vuoden ajan se on myynyt korkealuokkaisia veitsiä ja niihin liittyviä tuotteita. Tekniset innovaatiot ja jatkuva pyrkimys esteettisyyteen ovat avain KAIn kansainväliseen menestykseen – huippulaatuisten japanilaisten kokkiveitsien valmistus pohjautuu samuraimiekkojen taonnan taiteeseen. KAI Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa ja yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti yli 1000 henkeä. Suomessa KAI-veitsiä tuo maahan HAB Oy.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post