Uutiset

Lappsetin Halo-leikkimallistolle saksalainen muotoilupalkinto

6eeee399-5cb0-4096-93fd-0bc2af493fa6-main_image

Puurakenteisessa Lappsetin Halo-mallistossa leikkitoiminnot ovat rakenteessa. Erikoisuutena on aurinkokennoilla toimiva valaistus. Halo valmistetaan PEFC-sertifoidusta männystä Lappsetin Rovaniemen tehtaalla.

Lappset Group Oy on saanut arvostetun kansainvälisen tunnustuksen muotoilustaan Saksassa. Modernia skandinaavista muotoilua edustava puurakenteinen Halo-leikkipaikkavälinemallisto palkittiin kunniamaininnalla Saksan suurimmassa muotoilualan kilpailussa, The German Design Award 2016. Palkinto luovutettiin maanantaina 26. lokakuuta 2015 Saksassa olevilla leikki- ja liikunta-alan kansainvälisillä FSB-messuilla.

Saksan muotoilupalkinto myönnetään tuotteelle tai palvelulle ainutlaatuisesta ja trendejä luovasta muotokielestä. Palkinnon antoi German Design Council, Saksan merkittävimpiä muotoilun promootio-organisaatioita, joka on myöntänyt kansainvälisesti arvostettua tunnustusta eri alojen tuotteille vuodesta 2012 lähtien. Palkintoraati koostuu muotoilualan johtavista kansainvälisistä eri alojen asiantuntijoista.

Halo-malliston on Lappsetille suunnitellut suomalainen muotoilutoimisto Pentagon Design, joka on aikaisemmin palkittu monilla tunnustuksilla, mm. valtion muotoilupalkinnolla vuonna 2012.

Halo-sarjan tuotteet valmistetaan Lappsetin tehtaalla Rovaniemellä. Leikkitoiminnot on sijoitettu muodoltaan kuutiomaisen tuotesarjan rakenteisiin. Tuotesarjan erikoisuutena on aurinkokennoilla toimiva valaistus.

Muotoilun lähtökohtana on ollut luoda ekologinen ja moderneihin kaupunkiympäristöihin soveltuva turvallinen tuotesarja.

Pentagon Design on Arni Aromaan ja Sauli Suomelan vuonna 1996 Helsingissä perustama teolliseen ja palvelumuotoiluun erikoistunut yritys.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post