Myymälät, Uutiset

Posteihin uudet, opastavat kalusteet – Isku kalustaa noin 1000 postia

5ea3f4c5-d2a9-44b6-9491-17739a7b532f-main_image

Isku Interior Oy kalustaa kaikki suomen postit vuoden 2017 loppuun mennessä. Tarjouskilpailu käynnistyi alkuvuodesta 2015 ja ensimmäiset pilottikohteet ovat valmistuneet. Kalustettavia kohteita on yhteensä noin 1000.

– Iskun palvelu pitää sisällään palvelukuvauksen mukaisten uusien kalusteiden suunnittelun, valmistamisen, kuljettamisen asennuspaikkakunnille, asennukset ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen. Voitettu kilpailutus tuo työtä Lahden tehtaalle ja on uusi alue Iskulle. Tähän suuntaan haluamme laajentua jatkossa, toteaa Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

Postin palvelupisteverkoston uudistus tähtää parempaan asiakaskokemukseen ja palvelujen saatavuuteen. Yli 90 % posteista toimii kumppaniyrityksissä, jotka tarjoavat laajat aukiolot viikon jokaisena päivänä. Uusista kalusteista muodostetaan erilaisia kokonaisuuksia eri myymälöiden tarpeisiin. Kalusteet parantavat postipalvelujen hahmottamista ja sisältävät opastavia elementtejä. Postin ilme on uudistuksen myötä sama kaikissa Postin palvelupisteissä.

– Kalusteuudistus palvelee asiakkaitamme, kun Postin oranssi näkyy ja erottuu myymälän muista palveluista. Lisäksi on mietitty, miten palveluja on sujuvaa käyttää, esimerkiksi pakata lähetys tai jättää paketti kuljetukseen. Meistä on hienoa tehdä yhteistyötä kotimaisen, laadukkaan valmistajan kanssa, verkostojohtajaAnna Lehtonen Postista kertoo.

 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post