Sisustus & Kalusteet

MUURAME-ASIAKAS ARVOSTAA KOTIMAISTA VALMISTUSTA

muurame-piccolo.b68eeb0c-b9d1-4448-803a-7f7d4c6b3d79-main_image

Muurame-Piccolo

Habitare 18-22.9.2013/Osasto Ahead 7p49. Kaikki uutuudet, jotka Muurame esittelee Habitaressa, valmistetaan Suomessa. “Muurame-asiakas arvostaa kotimaista valmistusta, mikä merkitsee hänelle luotettavaa alkuperää, korkeata laatua ja erinomaista palvelua mm. toimitusaikojen ja varaosien saatavuuden muodossa”, kertoo Jan Eklund, Muurame Oy:n markkinointijohtaja. Muurame esittelee seuraavat uutuustuotteet osastolla Ahead 7p49:

PICCOLO

on Pirkko Stenrosin ratkaisu ahtaan paikan ongelmiin. Voit käyttää näitä uusia, kaikkein pienimpiä,26 cm leveitä Piccolo-laatikostoja aikaisempien Muurame-kalusteiden vierellä, päällä tai välissä, lattiasta kattoon – seinästä toiseen. Pieni leveys voi olla tarpeen myös yö- ja työpöytäkäytössä. Laaja etusarjojejen värivalikoima sisältää valkoisen, kiiltovalkoisen ja mustan lisäksi kirkkaat perusvärit punaisen, sinisen, vihreän ja keltaisen.

MILLA JA MOLLA

Pirkko suunnitteli ensimmäisen pinnasänkynsä esikoisellensa 50-luvun lopulla. Nyt hän ilahduttaa vauvaperheitä jälleen, kun uusi Suomessa EN 716-1 standardin mukaisesti valmistettava MILLA-sänky esitellään Habitare-messuilla. Millan kaveri on MOLLA-hoitotaso, joka sopii 52 cm leveän Moduli-laatikoston tai -kaapin päälle tarjoten vauvalle hoitoalustan ja tarvikkeille säilytystilan. Jatkokäyttönä sängystä saa sohvan ja hoitotason laatikostosta lisäosien avulla esimerkiksi Muurame-kirjoituspöydän.

Monikäyttöinen Muurame

Muurame on hyvä esimerkki aina ajassa olevasta designista. Pirkko Stenros suunnitteli ensimmäisen Modulin jo 1950-luvulla, se on edelleen mallistossa ja sitä on täydennetty vuosittain uusien tarpeiden mukaan. Muuramen mallistosta voit kerätä ja rakentaa kokonaisuuksia – useimpiin kodin tiloihin ja vaihtuviin elämäntilanteisiin. Muurame-malliston kalusteet valmistetaan Suomessa.

www.muurame.com

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post