Uutiset

Punavuoren Puuhevonen lanseeraa ensimmäisen oman mallistonsa Habitaressa

punavuoren_puuhevonen_1

Huonekaluja ja huoneistojen kalustuksia tilaustyönä valmistava puusepänverstas Punavuoren Puuhevonen esittelee Habitare-messuilla oman huonekalumallistonsa.

”Käsintehdyille kalusteille on jatkuvasti kysyntää, mutta uniikkikappaleina niiden hinta nousee monille saavuttamattomaksi. Malliston lanseeraus on siksi myös kannanotto suomalaisen, korkealaatuisen puusepäntaidon puolesta. Nyt tekemällä kysytyimmistä kalusteista tuotantosarjoja, laadukas suomalainen puusepäntyö tulee yhä useampien ulottuville”, perustelee Punavuoren Puuhevosen toimitusjohtaja Sakari Paananen lanseerauspäätöstä.

Nyt esiteltävä mallisto koostuu sekä koti- että toimistoympäristöihin soveltuvista kalusteista. Mukana ovat muun muassa nojatuoli, senkki, jakkara, sohvapöytä sekä japanilainen liukuovi. Mallistoa ovat olleet luomassa suunnittelijat Antti Kotilainen ja Heikki Ruoho sekä keraamikko Heini Riitahuhta.

900-180x180

Punavuoren Puuhevonen on Habitare-messuilla osastolla 7R30.

Punavuoren Puuhevonen on perustettu vuonna 1995. Se toteuttaa sekä yrityksille että yksityishenkilöille korkealaatuisia sisustuskokonaisuuksia. Kaikki valmistusvaiheet tehdään yrityksen puusepänverstaalla Helsingin Pitäjänmäellä.  Puuhevosen palveluksessa  on 10 henkilöä.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post