Uutiset

ISKU JA VEPSÄLÄINEN YHTEISTYÖHÖN KODIN SISUSTAMISESSA

Kaksi alan vahvaa toimijaa ovat sopineet yhteistyöstä Vaasassa ja Kokkolassa. Yhtiöillä on kokemusta alalta lähes 140 vuotta. Yhteistyö tarkoittaa asiakkaalle laajaa tuotevalikoimaa samasta talosta. Vepsäläisen laadukas design-tarjonta yhdistettynä Iskun suomalaiseen muotoiluun ja valmistukseen varmistavat asiakkaalle kokonaispalvelun samasta talosta. Ensimmäinen uuden konseptin mukainen myymälä avataan Vaasaan ja seuraava Kokkolaan.

– Iskun suomalaisuus sekä vahva panostus kalusteiden muotoiluun ja ekologisuuteen ovat asioita, jotka näinä aikoina puhuttelevat laatutietoisia asiakkaita. Match on mainio. Tuotteemme ovat sulassa sovussa kaunistaneet suomalaisia koteja jo vuosikymmeniä, mitäpä siis, jos kaupan hetkellä olisimmekin lähempänä toisiamme – siitä saattaisi jopa ostaja nauttia,tuumailee Walter Ihander, Vepsäläisen markkinointipäällikkö.

Ensimmäinen uuden konseptin Vepsäläinen Isku -myymälä avaan ovensa Vaasaan Moreenikuja 1:ssä, 27.9.2013. Vepsäläisen uusissa tiloissa ovat myös Iskun keittiömyymälä sekä Iskun toimisto- ja julkitilakalusteita myyvä keskus, mikä antaa yhteistyölle vahvan pohjan. Seuraava Isku Vepsäläinen -myymälä avataan Kokkolaan vuoden 2013 loppuun mennessä.

– Huonekaluala Suomessa kaipaa uusia ajatuksia ja yhteistyömuotoja. Isku ja Vepsäläinen toimivat jo nyt useilla paikkakunnilla samoissa kauppapaikoissa, ja olemme nähneet selviä synergiaetuja rinnakkaiselossa. Nyt sovittu toimintamalli on meille luonteva tapa tiivistää yhteistyötä, sanoo Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen. Konseptilla syntyy Vaasaan ja Kokkolaan uusi laadukkaiden tuotteiden kodinsisustusmyymälä.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, keittiöihin, kouluihin, toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Isku työllistää noin 900 henkilöä, joista Lahdessa noin 600. www.isku.fi

Vepsäläisen ensimmäisen huonekaluliikkeen Kauko Vepsäläinen perusti vuonna 1959 Helsinkiin. Nyt toiminta on laajentunut 20 paikkakunnalle toimien valtakunnallisena merkki- ja design kalusteiden jälleenmyyjänä. Vepsäläinen edustaa alalla kotimaisia ja kansainvälisesti arvostettua huonekalubrändeja. Vepsäläisellä on toimintaa myös Venäjällä Pietarissa ja Virossa Tallinnassa. www.vepsalainen.com

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post