Arkkitehtuuri

Nollaenergiakonseptilla toteutettavan palvelutalo Onnelanpolun peruskiven muuraus tiistaina 14.8.

Innovatiivisia energiaratkaisuja ja palvelukonseptia edustavan palvelutalohankkeen peruskiven muuraustilaisuuteen tervehdykset tuovat ARA:n ylijohtaja Hannu Rossilahti, Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kari Salmi, Lahden Vanhusten Asuntosäätiön hallituksen puheenjohtaja Ulla Juurola ja toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen sekä aluejohtaja Jukka Pohjola YIT:stä.

Lahden Paavolan kaupunginosaan sijoittuva asuin- ja palvelurakennushanke Onnelanpolku pitää sisällään 228 ikäihmisille suunnattua asuntoa sekä 103 autopaikan pysäköintilaitoksen. Laajuudeltaan 16 335 br-m2 käsittävän hankkeen rakennustyöt käynnistyivät purkutöillä tammikuussa 2012 ja kohde valmistuu kokonaisuudessa kesäkuun lopussa 2014. YIT Rakennus Oy ja YIT Kiinteistötekniikka Oy vastaavat mittavan hankkeen toteutuksesta kokonaisvastuurakentamisen mallilla (KVR).

Lahden vanhusten asuntosäätiö (LVAS) on jo vuodesta 1963 toiminut Lahden alueella ikäihmisten ja erityisryhmien vuokra- ja palveluasumisen sekä palveluiden tuottajana. Säätiö tarjoaa asuntoja yli 55-vuotiaille ja pyrkii toiminnallaan edistämään ja tukemaan ikääntyvän kansalaisen hyvää kotona asumista. www.lvas.fi

 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post