Tapetit

Photowall: Fabel – Ingela P Arrheniuksen tapettimallisto

wb5tbfmfyxsgybkdtnq3

Photowall lanseeraa Fabel-tapettimalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja ja muotoilija Ingela P Arrhenius. Mallisto sisältää kahdeksan mielikuvituksellista kuva-aihetta – joissa kaikissa on eläin pääosassa.

Tyytyväinen kissa tivolin karusellissa, kaupungilla kuljeskeleva elefantti ja matkustusintoinen kirahvi matkalla suureen maailmaan. Fabel-malliston kuvissa on runsaasti yksityiskohtia, joiden ympärille hyvänyönsadun voi sepittää ilta toisensa jälkeen. Siitä malliston luoja – Ingela P Arrhenius – on pitänyt huolta. Taiteilijan henkilökohtainen suosikki on Town-kuva, jossa on inspiraatiota hänen lapsuutensa suosikkikuvakirjoista.

– Rakastin lapsena kuvakirjojen kaupunkikuvia, koska niissä oli niin paljon katseltavaa. Voin kuvitella Town-tapetin värikkään ja leikkisän lastenhuoneen taustaseinällä, Ingela P Arrheniussanoo.

Ingelan ainutlaatuiselle tyylille ovat ominaisia retrohenkiset, värikkäät kuviot, joita rakastetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa. Photowallille suunniteltu mallisto sisältää kahdeksan kuva-aihetta, joista kaikista on saatavana kaksi eri värivaihtoehtoa – ja kaikissa on monisyisiä pieniä tarinoita.

– Mallistoni kuva-aiheet ovat todella erilaisia – metsä, kaupunki, tivoli – muutamia ympäristöjä mainitakseni. Ne ovat kuitenkin tyyliltään samanlaisia. Halusin yksinkertaisesti työskennellä sellaisten suosikkikuvieni parissa, joista nyt aikuisena pidän, mutta jotka kuitenkin toimivat parhaiten lastenhuoneessa. Tapettien parissa on ollut todella jännittävä työskennellä, kun saa ajatella suuressa formaatissa, Ingela P Arrhenius sanoo.

Fabel-mallistoa myydään yksinoikeudella Photowallilla, ja kuva-aiheita voi tilata mittojen mukaan tapetteina hintaan 40 euroa/neliö. Sisustuskuvat on stailannut ja kuvannut Sofia Jansson/Mokkasin.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post