Huonekalut, Sisusta Kotia ry

Sisusta Kotia ry on valinnut Tempur Sleep Centerin vuoden huonekaluliikkeeksi

byeemkavv2ad4abheevv

Sisusta Kotia ry on valinnut Vantaalla, Turussa, Joensuussa, Helsingissä ja Tampereella toimivan Tempur Sleep Centerin vuoden huonekaluliikkeeksi. Muista liikkeistä Vepsäläinen ja Metropoli Kaluste saivat kunniamaininnat. Valinta julkistettiin perjantaina 11.9. Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Sisusta Kotia ry on kodinsisustus-, lahjatavara- ja huonekalualan parissa toimivien jäsentensä edunvalvonta- ja yhteistoimintajärjestö.

Tempur Sleep Centerit Suomessa erityinen brändimyymäläkonsepti

Tempur Sleep Center -myymälöiden valintaa tukivat mm. Tempurin brändin sekä tiettyyn brändiin ja tuotesegmenttiin erikoistuneen myymäläketjun erityisyys.

Tempurista on tullut myös Suomessa haluttu brändi sekä markkinajohtaja premium-tuotteiden segmentissä.Jälleenmyyntiverkostonsa lisäksi Tempur on avannut kolme omaa ja kaksi kauppiasvetoista erikoismyymälää, muodostaen yhteen brändiin keskittyvän makuuhuonesisustamisen myymäläketjun, mikä on harvinaista Suomessa huonekalualalla.

”Tempurin erilaisuus ja erinomaisuus perustuu moneen asiaan. Tuote on uniikki, mutta sen lisäksi Tempurin markkinointiviestintä on ollut valtavirrasta poikkeavaa. Runsas markkinointiviestintä on hyödyttänyt koko huonekalualaa. Sisällöltään se on keskittynyt argumentteihin, hyötyihin, tutkimustuloksiin, teknologiaan ja referensseihin. Huomattavaa on ollut koko nukkumisergonomian käsitteen lanseeraus – vaikuttaminen kuluttajien tietoisuuteen patjan ja tyynyn merkityksestä unen laadulle ja terveydelle.”, kerrotaan järjestön tiedotteessa

Vepsäläinen ja Metropoli Kaluste saivat kunniamaininnat

Muista suomalaisista huonekaluliikkeistä Vepsäläinen ja Metropoli Kaluste saivat kunniamaininnat.

Pitkän linjan premium-kalustamisen ykkönen Vepsäläinen on ollut tinkimätön linjassaan, ja Vepsäläisen konsepti on laadukas idealtaan, tuotteiltaan ja toteutukseltaan. Erityinen saavutus on ollut tuoda uusi kiinnostava Habitat-sisustuskonsepti Suomeen aivan Helsingin ydinkeskustaan.

Metropoli Kaluste taas on taloudellisesti vaikeina aikoina lyhyessä ajassa avannut kuusi uutta huonekaluliikettä, joista viisi sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja yksi Lempäälän Ideaparkissa. Metropoli Kaluste uskoo tulevaisuuteen. Kasvun se on rakentanut hyvien tuotteiden lisäksi palvelun ja merkillepantavan lehtimainonnan varaan.

 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post