Uutiset

TULIKIVI ESITTELEE HABITARESSA UUDEN AALTO-TULISIJAN

Tulikivi esittelee Habitaressa Aalto-uutuustulisijan, jonka Tulikivi Figure on täysin uudenlainen pintamateriaali vuolukiviuuneissa. Tulikivi Figure vapauttaa muotoilun mahdollistaen erilaiset pintastruktuurit. Aalto-tulisijan pinta on nimensä mukaisesti aaltoileva, ja tulisijaa on saatavissa valkoisena sekä tummanharmaana.

Uusi Aalto-tulisija kuuluu Tulikiven suosittuun Hiisi-tuoteperheeseen. Keväällä 2012 lanseeratun Hiisi 2 -tulisijan sisärunko on saatavana nyt täysin uudella Tulikivi Figure -pintamateriaalilla, joka on tulenkestävän valumassan ja vuolukiven yhdistelmä. Aaltomainen pintastuktuuri antaa Aalto-takalle ainutlaatuisen ilmeen, jota voi korostaa esimerkiksi valaisimilla. Hiisi Aalto on saatavana valkeana ja harmaana. Jatkossa valikoimaa täydennetään, sillä Tulikivi Figure materiaalina mahdollistaa useat värivaihtoehdot.

– Tulikivi Figure on täysin uusi ratkaisu uunin pintamateriaalina ja sitä voidaan käyttää myös muissa sisustuspinnoissa. Tuomme jatkossa myös muita Tulikivi Figuresta valmistettuja sisustusratkaisuja markkinoille, kertoo Tulikiven viestintäjohtaja  Anu Vauhkonen.  

Selkeää muotokieltä Hiisi-takoissa
Provoken kanssa yhteistyössä suunnitelluissa, modernin selkeälinjaisissa Hiisi 2 -takoissa, mukaan lukien Aalto -tulisijassa, ei ole lainkaan niiden visuaalista ilmettä rikkovia näkyviä ilmanottoaukkoja eikä tuhka- ja nuohousluukkuja. Palamisilma otetaan uudiskohteissa suoraan takan alta ja saneerauskohteissa korvausilmasäleikön kautta huonetilasta. Tuhkahuolto tapahtuu tulipesäluukun kautta ja nuohousluukut on kätketty takan päällyskannen reunimmaisten kivien alle. Seesteisen ilmeen viimeistelee takan pinnan kanssa samaan tasoon asennettu luukku. Hiisi-takoissa on vakiovarusteena suuri kaksoislasilla varustettu luukku, joka auttaa tasaamaan lämmön siirtymistä huonetilaan. Kahva on integroitu osaksi luukun alareunaa upottamalla se tyylikkäästi luukun pinnan tasoon. Luukussa on helppokäyttöinen ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto, ja luukun lasin rasterointi kehystää kevyesti näkymää tulipesään.

Tuote- ja hintatiedot
Värit:
 valkoineen ja tumma harmaa
Mitat
: 168 x 61 x 61 cm
Hinta
: asennettuna noin 3 700 euroa (sis. alv.) + rahti

Jälleenmyynti:
Tulikivi-studiot ja Tulikivi-jälleenmyyntipisteet kautta maan

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Saunat ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on puolet. Tulikivellä työskentelee noin 400 ihmistä

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post