Yritysuutiset

Vaikuttavaa muotoilua Weidmüllerillä. Weidmüller ehdolla designpalkinnon saajaksi. Let´s connect!

Weidmüllerkonserni esitteli uuden yritysilmeensä yleisölle vuoden 2012 Hannoverin messuilla.

Detmold 17.8.2012. Saksalainen ”Design Council” on nimennyt Weidmüllerkonsernin ehdolle saksalaisen designpalkinnon German Design Awardin saajaksi. Tämä nimeäminen antaa Weidmüllerille tunnustusta uudesta yritysprofiilista, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa yleisölle huhtikuussa 2012 Hannoverin messuilla.

Elektroniikkayrityksen kaksi tuotetta on niin ikään nimitetty ehdolle: kaksinapainen jännitteenkoetin Digi Check Pro ja signaalinjakoliitin PRV, joka on jo aikaisemmin saanut iF-Design-Award –palkinnon. Weidmüller on näin ollen ehdolla kahdessa kategoriassa: ”Communication Tools” ja “Industrial Goods and Materials”.

”Olemme erittäin ylpeitä ehdokkuudesta. Se todistaa, että olemme saavuttaneet ja jopa ylittäneet tavoitteemme tuottaa uutta vaikuttavaa ja inspiroivaa graafista muotoilua ja muuttaa yritysilmettämme.” sanoo Dr Christa Pfeffer, tiedotusosaston päällikkö. Uusi graafinen profiili, jossa vaaleampi oranssi yhdistetään laajoihin valkoisiin pintoihin luotiin uudistamaan ja keventämään Weidmüllerin yrityskuvaa.

Weidmüllerin logossa näkyvät yhdistävät elementit viestivät koko liiketoimintamme ydinajatuksesta.

”Me liitämme yhteen asioita kaikilla osa-alueilla, emme vain teknisesti: tuotamme uusia ideoita ja rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa kontaktiemme kautta.”, selittää Weidmüllerin konsernin johtaja Dr Peter Köhler. ”Olemme nivoneet verkostoitumisteeman muotoiluumme voidaksemme visuaalisesti välittää se ulkomaailmalle.” Yrityksen tuotteet ovat ergonomisesti muotoiltuja, jonka vuoksi jännitteenkoetin on ehdolla designpalkintoon.

Design Council on saksalainen muotoilun asiantuntijakeskus. Vain he, heidän jäsenensä ja Saksan valtiovarainministerit voivat nimittää yritykset ja suunnittelijat saksalaisen muotoilupalkinnon saajaksi.

Kokeneina asiantuntijoina tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kaikkialla maailmassa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita tehon, signaalien ja datan teollisuusympäristöön. Tunnemme asiakkaidemme teollisuudenalat ja markkinat erittäin hyvin ja ymmärrämme tulevaisuuden teknologiset haasteet. Siksi kehitämme jatkuvasti innovatiivisia, kestäviä ja hyödyllisiä ratkaisuja heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Yhdessä asetamme standardeja Industrial Connectivityn alalla.

Weidmüller Groupilla on tuotantolaitoksia, myyntiyhtiöitä ja edustajia yli 80 maassa.

Tilivuonna 2011 Weidmüller saavutti 620 miljoonan euron myynnin ja sen palveluksessa oli 4400 työntekijää

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post