Astiat

Vallila Interior lanseeraa historiansa ensimmäisen astiaston yhdessä pohjoismaisen Apilanlehden kanssa – Clematis tuo pöytään luonnon raikkauden

Clematis_astia_ylabanneri

Vallila Interior on tunnettu kuosisuunnittelustaan, kankaistaan ja viime vuosina yhä laajenevasta sisustustuotteiden kokoelmastaan. Nyt Vallilan tuotevalikoima saa toivotun lisän kun Vallila lanseeraa historiansa ensimmäisen kokonaisen astiaston pohjoismaisen Apilanlehden kanssa. Astiastossa on 21 osaa ja se sisältää posliinisten astioiden lisäksi myös viini- ja vesilasit.

Vuonna 1935 perustettu Vallila Interior sekä 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Apilanlehti Oy lanseeraavat tänä syksynä yhteistyössä korkealaatuisesta posliinista valmistetun astiaston sekä siihen kuuluvat lasit. Yhteistyön myötä Vallila-designilla pääsee ensi kertaa kattamaan koko aterian: 21-osainen astiasto kantaa Vallilan AW14 ”Uskalla olla uusi” -kokoelmassa esiteltyä, Tanja Orsjoen suunnittelemaa Clematis-kuosia. Clematis on herkkä, moderni ja yksityiskohtainen kukkakuosi, jonka pehmeätä vihreä-harmaata värimaailmaa maustaa astiastossa raikas turkoosi.

Vallilan syksyn teema ”Uskalla olla uusi” viestii rohkeudesta nähdä ympäristönsä uusin silmin. Vallilan syyskokoelman inspiraatio nousee maailman, tapojen ja käsitteiden muutoksesta, ja yhtenä teemana sen ytimessä on perhe. Perheen käsite muuttuu ja saa uusia ulottuvuuksia, aivan kuten Vallilan kokoelmatkin. Kaiken muutoksen keskellä perheeseen kuitenkin liittyy arvo jatkuvuudesta ja keskeisyydestä ihmisen elämässä: muodostuipa perhe sitten perinteisten tai modernimpien määritelmien mukaan. Clematis-astiasto kasvattaa Vallilan tuoteperhettä ja toisaalta vangitsee jotakin olennaista perheestä itsestään: jotakin, minkä ympärille kokoontua ja mikä tuo meidät yhteen.

Apilanlehti eräs Pohjoismaiden suurimmista astia- ja kodinsisustusesineiden valmistajista

Apilanlehti on perustettu vuonna 1974 Malmössa, Ruotsissa. Suomessa Apilanlehti aloitti vuonna 1977.

Tarjoamme asiakkaillemme laajoja astiastoja, joiden taiteellinen arvo on korkea, sekä ainutlaatuisia kodin koriste-esineitä. Tämä ajatus on synnyttänyt monia keräilysarjoja, kuten Perinnejoulun, Sigvard Bernadotten suunnitteleman elegantin Marianne Royal Bluen, Victorian sekä uuden erittäin arvostetun Lace-astiaston yhteistyössä taiteilija Lars Wallinin kanssa. Nyt lanseerattava Clematis-astiasto Vallila Interiorin kanssa on omiaan jatkamaan arvokasta ja ainutlaatuista tuotevalikoimaamme” kertoo johtaja Johan Möller Apilanlehdeltä.

”Etsimme Vallilassa jatkuvasti uusia, aikaa kestäviä ja aidosti käyttökelpoisia tuotteita, joihin kuosimaailmaamme voidaan soveltaa. Oman valikoimamme mukit lanseerattiin ensi kerran talvella 2014 ja ne ovat olleet omiaan herättämään kiinnostusta myös kokonaiseen Vallila-astiastoon. Clematis-astiasto on korkealaatuinen ja herkkä, hyvin erityyppinen kuin omat astiamme ja tuo siten varmasti jälleen uusia tuttavuuksia myös Vallilan maailmaan” kommentoi Vallila Interiorin hallituksen puheenjohtaja Anne Berner.

Clematis_astia_alabanneri

Clematis-astiaston tunnelma on arvokas, raikas ja elinvoimainen, mutta samalla herkkä, huoleton ja neutraali. Clematis-kuosista poimittu kukka-aihe kasvaa ja kiertyy astioiden sisä- ja ulkopuolelle. Astiasto on korkealaatuista posliinia, jonka voi pestä astianpesukoneessa ja joka kestää myös uunia ja mikroaaltouunia. Astiastoon kuuluu posliinisten tarjoiluastioiden, lautasten, jälkiruoka-astioiden, salaattikulhojen, padan, tuikkukuppien sekä suola- ja pippurisirottimien lisäksi myös kaksi lasia: vesi- ja viinilasit, joissa Clematis-kuosi myös toistuu. 

Tuotteet ovat yksinoikeudella valmistettu Apilanlehdelle ja myynnissä Apilanlehden puhelin- ja postimyynnissä, sekä Apilanlehden omassa verkkokaupassa. www.apilanlehti.fi

Apilanlehti on eräs Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä astioiden ja kodinsisustuksen alalla. Yritys on perustettu vuonna 1974 Malmössa, Ruotsissa. Yrityksen liikevaihto on tänä päivänä noin 30 milj. euroa. “Kauneus, toimivuus ja hyvä suunnittelu kaunistavat sekä arkea että juhlaa” on motto, joka kannustaa Apilanlehteä uusien tuotteiden suunnittelussa yhdessä taiteilijoiden ja käsityöläisten kanssa. Tuotteet ovat yksinoikeudella valmistettu Apilanlehdelle ja myynnissä puhelin- ja postimyynnissä, sekä Apilanlehden omassa verkkokaupassa. www.apilanlehti.fi 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post