Sisustus & Kalusteet, Sisustusvinkit

Vallilalta ensimmäinen joulutuotekokoelma – Joulun tunnelma syntyy tänä vuonna perinteisistä aineksista

Vallila_AW14_joulu_banneri

Vallila tuo jouluksi 2014 ensi kertaa myyntiin joulutuotteiden sisustuskokoelman. Muuttuva maailma saa kaipaamaan rauhaa ja levähdystä, maanläheisyyttä ja aitoutta – ja karsii siten joulustakin pois kaiken liiallisen ja ylenpalttisen. Tänä jouluna on lupa nauttia perinteistä ja löytää niiden kautta taukoa arjen vaatimusten keskelle. Kokoelman ainekset onkin poimittu perinteisestä, suomalaisesta joulusta: ilosta, perheestä ja läheisistä, luonnosta, punaisesta, valkoisesta ja harmaasta.

Joulu on jokaiselle yksilöllinen ja sen luovat mitä moninaisimmat yksityiskohdat. Viime vuosina joulunaika on saanut ylleen ylenpalttisuutta ja glamouria ja maailma on samalla muuttunut yhä hektisemmäksi ja muutoksesta on tullut arkipäivää. Siksi tänä jouluna käännämmekin katseet jonnekin tutumpaan, raikkaampaan ja mutkattomampaan: perinteisiin. 

Jouluna saa nauttia perinteistä ja tukeutua niihin: hakea turvaa ja rytmitystä arjen kiireiden keskelle. Vallilassa joulun tunnelma syntyy ilosta ja hyvästä mielestä. Perhe on lähellä, ystävät kokoontuvat yhteen ja koti pukeutuu parhaimpiinsa. Joulun taika löytyy pohjoismaisesta luonnosta: kuuraisista kasveista, metsien puista joiden oksat kurottelevat lumipeitteen alta, puhtaista hangista ja satumaisista metsän eläimistä. Joulun väreinä saavat loistaa taas punainen, valkoinen ja harmaa – lumihiutaleiden kimallusta tuovat mukaan hillityt, hopeiset yksityiskohdat.

Vallilalta ensimmäinen joulutuotekokoelma – väreinä punainen, valkoinen ja harmaa

Tänä jouluna Vallila esittelee ensi kertaa jouluun suunnitellun sisustustuotekokoelman. Vallilan joulu levittäytyy ympäri kotia värein, tunnelmaa luoden, pehmein elementein ja tuoksujen keskelle tunkeutuen. Kokoelmaan kuuluu verhoja ja kankaita, koristetyynynpäällisiä, pussilakanoita sekä keittiötuotteita.

Joulun värejä kotiin tuovat kaksitoista kuosia. Tanja Orsjoen suunnittelema muutaman vuoden takainen suosikkikuosi ”Katariina Suuri” tekee paluun punaisessa ja harmaassa värityksessä. Riina Kuikan ”Lumi” on AW14-kokoelman uusi kuosi, jossa oksat ovat saaneet kiehkuraisen lumipeitteen. Saara Kurkelan AW13-kokoelmassa ensi kerran esitelty ”Metsänhenki”-kuosi saa ylleen uuden puna-harmaan värityksen, johon voi kietoutua vaikkapa pussilakanoissa. Matleena Issakaisen valkoisella pohjalla hopeisena kimaltava ”Viuhka” on nimensä mukaisesti viuhkamainen ja herkkä. 

Tanja Orsjoen ”Memento” on suosikkikuosi, josta AW14-kokoelma esittelee punaisen värityksen. ”Oksalla” on Riina Kuikan suunnittelema kuosi, jossa koivun oksa kurottelee kankaan yli. ”Rosanna” on Tanja Orsjoen suunnittelema kukkakuosi, jossa pääosaan pääsevät ruusupensaan kukat. Kuosin harmaa-punainen väritys sopii raikkaasti jouluun, ja siitä tuotetaan myös punapohjaisena värityksenä keittiötekstiilisarja. Saara Kurkelan ”Ruusunen” -kuosissa huomion vievät puolestaan ruusunmarjat. Ruususesta tulee jouluksi myös yhdessä Dunin kanssa tuotettuja lautasliinoja. Lempeää joulua toivottaa myösLauri Tähkän suunnittelema suosikkikuosi ”Hehku”, uudessa punaisessa värityksessä. Ja jouluglögit – ne voi tietysti nauttia punapohjaisesta Hehku-mukista.

Tanja Orsjoki tuo jouluun kukkaloistoa yksityiskohtaisella ja keveänraikkaalla ”Clematis”-kuosilla sekä suuriraporttisella ”Jardin”-kuosilla, jonka muodostavat kaksin puolin vuorottelevat suuret kukat sekä niitä ympäröivät lehdet. Matleena Issakaisen ”Jasmiini” on myös näyttävä kukkakuosi, jonka punainen kuvio on kuin jouluinen kukka-asetelma raikkaalla valkoisella pohjalla. 

Hillitympää joulutunnelmaa edustaa puolestaan Tanja Orsjoen ”Nelson”, joka on rytmikäs ja ryhdikäs raitakangas. Raidat ovat kapeita ja keskenään eri paksuisia, mikä luo kuosiin mielenkiintoa ja antaa kankaan liikkeelle elävyyttä. Saara Kurkelan suunnittelema ”Sydänkäpy” on tuttu jo muutaman vuoden takaa, ja tänä jouluna se ilahduttaa punavalkoisena kappana.

Tuotteet ovat myynnissä Vallilan jälleenmyyjillä kautta maan sekä kodinsisustustuotteita myyvissä verkkokaupoissa.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post