Tapetit

Vallilan uusi tapettimallisto ”Sarastus” vangitsee uuden aamun kauneimman tunnelman

Sarastus_tapettitiedote_Muuan_banneri

Vallila julkaisee uuden tapettimalliston syyskuussa 2014. Malliston tunnelma johdattaa ajatukset siihen utuisen kuulaaseen hetkeen, joka on yhtä aikaa rauhallinen ja täynnä kutkuttavia mahdollisuuksia, siihen kun eilinen unohtuu ja uuden päivän ensimmäiset säteet alkavat näyttää yhä uusia värejä: Sarastus.

Mallisto on täynnä mahdollisuuksia, niin rohkealle kokeilijalle kuin hillitymmän tyylin ystävälle. 11 kuosista ja kahdesta yksivärisestä tapetista koostuva mallisto esittelee kaksi aivan uutta kuosia, joiden lisäksi se sisältää kuoseja niin AW14 “Uskalla olla uusi” -kokoelmasta kuin jo aikaisemmin esiteltyjä suosikkikuoseja tapeteiksi sovitettuna. Malliston ovat suunnitelleet Vallilan suunnittelijat Tanja Orsjoki,Matleena IssakainenRiina Kuikka ja Saara Kurkela

Sarastus kuljettaa sisustuksen tunnelmaa metsästä meren äärelle, puutarhaan ja eksoottisiin maisemiin, ja takaisin kotoisiin tunnelmiin. Uskalla heittäytyä uuteen, nauti sarastuksen hetkestä!

Kukat ennen auringonnousua ja metsän levollisuus

Malliston kukalliset tapetit luovat unenomaisia tunnelmia aamuöisestä puutarhasta, jossa kirkkaimmat värit antavat vielä odottaa ja tunnelma on herkän hillitty. Kokonaisuuden muodostavat mystinen ”Clematis”, menneiltä vuosikymmeniltä ammentava ”Jolie”, yksityiskohtainen ja näyttävä ”Muuan” sekä herkkä ”Silkkisuukko”.

Clematis on mallistossa kahdessa värissä, tummana sinisenä ja kirkkaampana harmaa-turkoosina. Jolien väritykset tumma ruskea ja harmaa-valkoinen ovat maanläheisiä. Myös Muuan on mallistossa kahdessa värissä, lempeänä beige-harmaana ja raikkaana harmaa-vihreänä. Silkkisuukko saa puolestaan tapettina ylleen harmaan ja lilan sävyjä, sekä hienostuneen, helmiäishohtoisen valko-valkoisen.

Metsän rauhoittavaa tunnelmaa tuovat ”Koivikko” ja ”Kallvik”. Koivikko-tapettia rytmittää koivun runko, jonka ympärille oksat muodostavat ruudukon, ja Kallvik puolestaan tuo sisustukseen hieman merellisempää puuaihetta – kuin katselisi rantakallioilla levollisina seisovia mäntyjä. 

Koivikosta on mallistossa kaksi väritystä, beigepohjainen sekä valko-valkoinen, jossa tausta on mattavalkoinen ja kuvio on toteutettu valoa kauniisti heijastavalla helmiäisvalkoisella. Myös Kallvikista saadaan vastaava valko-valkoinen väritys, ja sen lisäksi raikas valkopohjainen savunsininen ja lyijykynäpiirrosmainen harmaa.

Eksoottisesta luonnosta aaltojen alle ja takaisin kotiin


”Kuiske”, ”Piilossa” ja ”Syvämeri” puolestaan kuljettavat ajatukset kauas, eksoottisiin maisemiin. Rauhallisine sävyineen ne ovat kuin päiväuni, haave kaukomaista. Kuiskeen tukaani piiloutuu lehvästöön ja sitä katsellessa sademetsän sirinän voi melkein kuulla. Kuiskeesta on mallistossa kaksi valkopohjaista väritystä, turkoosi ja violetti. Piilossa on graafinen matka savannille ja Syvämeri sukellus aaltojen alle, merihevosten maailmaan. Piilossa tulee mallistoon vaaleasävyisenä, helmiäisillä yksityiskohdilla ja Syvämeri puolestaan maitokahvin, pehmeän sinisen ja helmiäisvalkoisen sävyissä.

Takaisin rennon kotoisiin tunnelmiin Sarastuksen tuovat ”Mäyris” ja ”Loviisa”. Mäyriksen kuvio muodostuu valkoisella pohjalla olevista harmaista pisteistä, joista tummemmat muodostavat suloisia mäyräkoirakuvioita. Loviisa puolestaan tuo mieleen herkät pitsihuvilat ja seesteisen tunnelman. Loviisasta tulee mallistoon yksi väritys, joka on vaaleasävyinen, harmaasta valkoiseen ja helmiäiseen.

Helppo ja käyttäjäystävällinen kuitutapetti

Tuotteiden materiaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Malliston tapetit myynnissä kattavasti Vallilan jälleenmyyjillä syyskuusta 2014 alkaen.
Hinta noin 45 euroa/rulla.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post