Seminaarit & Tapahtumat

Forma-messut esittelee tulevat trendit

Forma Kevät 24.-26.1
Lifestyle-tuotteiden myyjien ja ostajien kohtauspaikka Forma Kevät avaa ovensa Messukeskuksessa perjantaina 24.1. Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä lahjatavara- ja kodinsisustusalan tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset verkostoitumaan, tekemään kauppaa ja tutustumaan alan uutuuksiin.

Tapahtuman ohjelma-alueella Forma Loungessa kuullaan kolmen päivän aikana ajankohtaista tietoa muun muassa hybridikaupasta, verkkokaupan perustamisesta sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Loungen ohjelmassa on tarjolla myös katsaus ensi talven trendeihin sekä vinkkejä brändin kirkastamiseksi.

Vinkkejä liiketoimintaan
Forma-messuilla on tänä vuonna mukana pienyrittäjille ja yrityksen perustamista suunnitteleville tarkoitettu teema-alue Fin Brandsin osastolla (6k128). Kävijät ja näytteilleasettajat saavat osastolla veloituksetta asiantuntijoiden neuvoja ja vinkkejä omaan liiketoimintaansa. Tietoa on tarjolla mm. joukkorahoituksesta, laskutuksesta ja myynti-, asiakas- ja markkinointiosaamisesta.

Käsityöstä bisnestä
Forma-messuilla lanseerataan Taito Sparraus -palvelut, joiden avulla käsityöläinen tai suunnittelija saa nopeasti ja helposti apua tuotteidensa kaupallistamiseen. Käytännönläheisten palveluiden avulla pääsee nopeasti kiinni kauppatapoihin ja omat tuotteet on helpompi asemoida suhteessa kilpailijoihin. Luvassa on myös tietoiskuja siitä, miten Taito Sparraus -palveluiden avulla käsityöläinen tai muotoilija voi kehittää tuotteidensa kaupallisuutta. Taito Sparraus -palvelut Sisusta Kotia ry:n / Forma Messut Oy:n osastolla (6m129).

Forma 35 vuotta
Forma-messuja on järjestetty jo 35 vuoden ajan, ja merkkipaalua juhlitaan perjantaina 24.1. klo 15-17 synttärikahveilla Forma Loungen läheisyydessä. Juhlavuoteen liittyy myös uudistuksia, sillä tämän vuoden alusta Forma Kevät ja Forma Syksy siirtyivät Messukeskuksen järjestämiksi tapahtumiksi. Forma Messut Oy pysyy tapahtumien vahvana taustavoimana toimeksiantajan roolissa.

Forma Kevät Messukeskuksessa 24.–26.1.2014.

Tapahtuman ohjelma kokonaisuudessaan: www.formakevat.fi. 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post