Uutiset

Isku ja Lundia yhteistyöhön

3f0e05b6-fc09-441a-aed8-171b5b266a22-main_image

Kuva: Michaela von Wendt ja Arto Tiitinen sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

Isku Koti Oy aloittaa Lundian jälleenmyynnin kaikissa Suomen myymälöissään. Lundian kattava valikoima on nähtävillä kaikissa Iskun 26:ssa myymälässä ja näistä 12:een myymälään rakentuu myös 63m2 Lundia koti, joka on sisustettu kolmihenkiselle perheelle. Kodeissa esitellään Lundian mallistoa kaikissa kodin erilaisissa tiloissa. Osastot rakennetaan Iskun myymälöihin helmikuun aikana ja ovat valmiita maaliskuussa.

Eettinen, muunneltava Lundia on noussut uuden sukupolven suosioon viime vuosina. Kuluttajien lisäksi myös sisustuslehdet ja ‐bloggaajat ovat kiinnostuneet Lundiasta. Isku ja Lundia ovat molemmat kotimaisia perheyrityksiä ja panostavat voimakkaasti kotimaiseen tuotantoon ja kotimaisiin kumppaneihin.

”Iskua ja Lundiaa yhdistävät laadukkaat tuotteet, kestävä kehitys sekä kotimainen tuotanto ja omistus, joten liitto on mitä luonnollisin” kertoo Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

”Yhteistyö Iskun kanssa on ilouutinen. On mahtavaa, että yhä useammalla suomalaisella on mahdollisuus tutustua kotimaiseen muotoiluun ja tuotantoon” Lundian toimitusjohtaja Michaela von Wendt kertoo.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post