Uutiset

ISKU JA POHJANMAAN KALUSTE ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Huonekalualan perheyritykset Isku Koti Oy, Lahti ja Pohjanmaan Kaluste Oy, Kurikka, ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Pohjanmaan Kalusteen suunnittelema ja valmistama uutuusmallisto tulee Isku myymälöihin kesäkuun 2013 aikana.

Kummankin yrityksen tahtotila on vahvistaa kotimaisen huonekalun asemaa Suomessa. Iskun ja Pohjanmaan Kalusteen arvomaailmat kohtaavat erinomaisesti sekä tuotteiden, että koko toiminnan laatu- ja ympäristövaatimusten osalta. Pitkäjänteisyys, luotettavuus ja käsityötaidon arvostus on molempien yritysten yhteenlasketun 135 toimintavuoden peruskiviä. Perinteet velvoittavat myös uudistumaan ja vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

”Meillä Pohjanmaalla rehti tekemisen meininki on koko toiminnan ohjenuora ja arvostamme kovasti Iskun pitkää ja ryhdikästä yritystarinaa”, sanoo toimitusjohtaja Timo Viitala, Pohjanmaan Kalusteelta.

Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen: ”Meidän on helppo allekirjoittaa edellinen ja todeta, että selkeää ja tuloksellista tekemistä tässä on lähdetty hakemaan ja siihen uskotaan.”

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, keittiöihin, kouluihin, toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Isku työllistää noin 900 henkilöä, joista Lahdessa noin 550. www.isku.fi

Pohjanmaan Kaluste on suomalainen vuonna 1964 perustettu perheyritys. Pohjanmaan Kalusteen yritysryhmä valmistaa kymmeniätuhansia sohvia, vuodesohvia, lepotuoleja, sohvapöytiä, ruokailuryhmiä ja säilytyskalusteita vuosittain sekä kotimaahan että vientiin. Yritysryhmä työllistää n 450 henkilöä. www.pohjanmaan.fi

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post