Seminaarit & Tapahtumat

Kaupunki-townhouse – marginaalista valtavirtaan -aamukahviseminaari

Townhouse on vanha ja perinteinen asumismuoto keskieurooppalaisessa ja pohjoisamerikkalaisessa kaupunkirakentamisessa. Suomessakin se on hiljattain noussut kaupunkirakentamisen kuumaksi aiheeksi ja esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on parhaillaan suunnitteilla kytkettyjä kaupunkipientaloja useisiin erilaisiin ympäristöihin. Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto on julkaissut Townhouse-rakentaminen Helsingissä -raportin talotyypin kaavoituksen ja toteutuksen pohjaksi.

 

Uudenmaan asumisen osaamiskeskus yhdessä Helsingin kaupungin kanssa kutsuu kaikki kaupunkirakentamisesta kiinnostuneet ”Kaupunki-townhouse – marginaalista valtavirtaan” -seminaariin.

 

Aika: 5.9.2012 klo 8.30–12.00

Paikka: Musiikkitalon terassilämpiö (2. krs, Mannerheimintie 13a, 00100 Helsinki)

Ilmoittaudu seminaariin 28.8 mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/3F9811762450A731.par

 

Tilaisuuden tavoitteena on lisätä keskustelua Suomessa toteutetun townhouse-rakentamisen tilasta, tuoda esiin toteutusprosessien keskeisimmät kipupisteet ja luoda tukea talotyypin vakiintumiselle uudenlaiseksi asumismuodoksi omakoti-, rivitalo-, ja kerrostaloasumisen välille.

 

Ohjelmassa annetaan puheenvuoro niin pääkaupunkiseudun kunnille, suunnittelutoimistoille kuin yliopistosektorille. Pohjoismaista näkökulmaa tuomaan seminaarin pääpuhujaksi on kutsuttu ruotsalainen arkkitehti Ola Andersson, joka on suunnitellut innovatiivisia kaupunkipientaloja Tukholmaan, Kärrtorpin kaupunginosaan. Kohde on palkittu myös ”vuoden rakennus” palkinnolla Tukholmassa.

 

Tilaisuus on maksuton. Kutsua saa mielellään välittää eteenpäin!

 

Yhteystiedot ja lisätietoa seminaarista sekä Uudenmaan asumisen osaamiskeskuksen muista tapahtumista osoitteessa www.livingbusiness.fi/uusimaa tailaura.nurmi@culminatum.fi.

 

 

TERVETULOA!

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post