Kilpailut, Yritysuutiset

Multiprint julistaa 50. juhlavuoden suunnittelukilpailun nuorille suunnittelijoille

Paino- ja tulostusalan valtakunnallinen toimija Multiprint Oy järjestää suunnittelukilpailun 50. juhlavuotensa kunniaksi. Kilpailu on suunnattu nuorille suunnittelijoille ja aiheena on monipuolisen näyttelytilan, Show Roomin suunnittelu ja toteutus Multiprintin suurkuvatuotannon tuotteilla. Palkintona on 10.000 e. Kilpailuun kutsutaan osallistumaan arkkitehtuurin, muotoilun tai graafisen suunnittelualan opetusta antavien yliopistojen, korkeakoulujen ja muiden oppilaitosten opiskelijat tai työelämässä jo toimivat alle 25-vuotiaat ammattilaiset.

 

“Halusimme tehdä nuoriin kohdistuvan lahjoituksen tai hyvän teon juhlavuotemme kunniaksi. Tekoa ideoidessa esiin nousi nuoret kasvavat ammattilaiset ja Show Room, josta myös asiakkaamme ja henkilökuntamme saisivat iloa”, kertoo Marita Björkbom-Ristimäki Multiprintistä. “Multiprint haluaa sloganinsa mukaan olla asiakkailleen Näkemysten toteuttaja. Nyt toivomme nuoren ammattilaisen näkemystä, millä laajan suurkuvatuotantomme tuotteet esitellään inspiroivasti ja raikkaasti asiakkaillemme. Voittaja Show Room tulee skaalautumaan kaikkiin toimipisteisiimme, joiden koko vaihtelee yhdestä huoneesta 4000 m²:n tehdashalliin. ”

Kilpailun tuomaristo tulee kiinnittämään arvioinnissaan huomiota ehdotusten taiteellisuuteen, väri- ja kuvamaailman vetovoimaisuuteen, skandinaaviseen selkeyteen, toiminnallisiin asioihin sekä rakenteellisiin laatuasioihin. Tuomaristoon kuuluvat dekaani Helena Hyvönen Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta, toimitusjohtaja Lauri Sipilä Suomen Markkinointiliitosta, Helsinki Design Weekin toimitusjohtaja Kari Korkman sekä Multiprintistä suurkuvapalveluiden johtaja Aki Alenius ja myynti- ja markkinointijohtaja Marita Björkbom-Ristimäki.

 

Lisätietoja http://www.multiprint.fi/multiprint/suunnittelukilpailu

Multiprint Oy on valtakunnallinen paino-, tulostus- ja tallenneyritys, joka kuuluu Karhukopio-konserniin. Sekä Multiprint että emoyhtiö Karhukopio ovat perustettu vuonna 1962. Liikevaihto on noin 30 milj. euroa ja yhtiö toimii 14 kaupungissa 30 toimipisteessä 330 henkilön voimin. Yritys on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Yrityksellä on Suomen suurin digipaino, mutta myös perinteisen painamisen ja suurkuvan palvelut. Palveluun kuuluvat sähköiset tilausjärjestelmät, sähköinen julkaiseminen, monikanavaviestintä, lähetti- ja muut logistiikan tukipalvelut sekä kääntämisen ja dokumentoinnin palvelut. www.multiprint.fi 

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post