Sisustus & Kalusteet, Uutiset, , , , , ,

Uusi tapettidesigneri – Photowall toivottaa Kaja Solgaardin tervetulleeksi

Norjalainen Kaja Solgaard luo nyt minimalistisen ja tutkivan muotokielen avulla uusia kuvioita Photowallin designtapettivalikoimaan. Hän poikkeaa rohkeasti kaikesta trendikkäänä pidetystä ja pyrkii sen sijaan käsityönomaisuuteen maalaustaiteen ja veistosten inspiroimana. 

Photowallilta löydät nyt kaksi uniikkia tapettimallistoa. Ensimmäiselle Kaja on antanut nimeksi Greens ja Blues, ja hän on käyttänyt kuvioissa akvarelleja tutkiakseen geometristen muotojen avulla erilaisia värivivahteita. Tulos on samanaikaisesti orgaaninen ja moderni ja sopii erinomaisesti meille värejä rakastaville, jotka emme osaa valita ainoastaan yhtä sävyä.

Toinen mallisto on nimeltään Powerlines, ja se on saanut inspiraatio Kajan kotiseuduilta Norjasta. Hänellä oli nuorena tapana tarkastella sähkötolppia eräänlaisina maisemaveistoksina ja tutkia niiden muodostamia kiinnostavia muotoja. Eräänä kesänä Kaja otti kameran mukaansa vanhaan kotikaupunkiinsa, ja valokuvista tuli tämän graafisen valokuvatapetin perusta. Tapettia on nyt saatavana Photowallilta neljän sävyisenä.

Katso kaikki Kaja Solgaardin tapetit >>

Kaja työskentelee tuote- ja huonekalusuunnittelijana. Oslon taideopintojen jälkeen hän muutti Tukholmaan ja valmistui Beckmansin designkoulusta vuonna 2011.

Photowall valmistaa asiakkailleen yksilöllisiä valokuvatapettejatapetit jacanvas-tauluja.

Valmistamme inspiroivia ja ainutlaatuisia seinäkoristeita yhteistyössä eri puolilla maailmaa toimivien lahjakkaiden valokuvaajien, kuvittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Meillä on suuri valikoima räätälöityjä tapetteja ja canvas-tauluja, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden yksilöllisen ympäristön luomiseen.

Photowall työskentelee lisensoitujen tavaramerkkien parissa ja toimii muun muassa Star Warsin, Disney ja Modesty Blaisen virallisena kumppanina.

Käytämme uusinta digipainotekniikkaa ja takaamme huolellisten rutiiniemme avulla kaikkien tuotteiden laadun ja tarkkuuden.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post