Uutiset

Arabialta uudet Muumimamma- ja Muumipappa-astiasarjat

Arabia_kevat2014_Moomin_4746

Arabian suositut Muumiastiat täydentyvät keväällä raikkaalla aprikoosin värisellä Muumimamma-kokonaisuudella ja merensinisellä Muumipappa-sarjalla. Molempiin sarjoihin kuuluvat muki, kulho ja lautanen. Astioiden kuvitukset perustuvat Tove Janssonin alkuperäisiin Muumi-tarinoihin. Anna lahja, jolla on tarina.

Muumilaakson tukipilarit, lempeä Muumimamma ja seikkailunhaluinen Muumipappa, esiintyvät uusien astiasarjojen kuvituksissa heille tyypillisten askareiden parissa.

Kuvitusten takaa löytyy aina tarina, ja sen vuoksi ihastuttavat Muumiastiat sopivat hyvin lahjoiksi.

Huolehtivainen Muumimamma pakkaa seikkailijoille mukaan kaiken tarvittavan

Muumiamamma-astiasarjan kuvitus pohjautuu Muumipeiko ja pyrstötähti –tarinaan, jossa Muumipeikko viettää Nipsun ja Silkkiapinan kanssa kesäpäivää rannalla leikkien löytämässään luolassa.

Myöhään yöllä saapuu myrsky ja puutarha on aamulla harmaan pölyn peittämä. Piisamirotta kertoo aavistavansa, että jotain on tapahtumassa. Pojat lähtevät etsimään tähtitornia ja selvittämään sen professoreilta asioita.

Mamma pakkaa heille eväitä retkeä varten. Tähtitornissa kolmikko kuulee, että pyrstötähti törmää maahan muutaman päivän kuluttua.

He lähtevät kiireesti varoittamaan muita ja saapuvat juuri ennen pyrstötähden tuloa Muumilaaksoon. Yhdessä Muumimamman ja Muumipapan kanssa he päättävät lähteä turvaan Nipsun löytämään luolaan.

Aamulla maailma näyttääkin ihan tavalliselta, vain tähden häntä on hipaissut Muumilaaksoa. Muumit palaavat kotiin syömään Mamman tekemää kakkua.

Muumipappa kaipaa jännitystä elämäänsä

Muumipappa kaipaa jännitystä elämäänsä ja utelee Nuuskamuikkuselta tarinoita suuresta maailmasta. Muumimamma ehdottaa öistä purjehdusretkeä myrskyiselle merelle piristääkseen Pappaa.

He löytävät merestä laatikon täynnä kirosanoja ja lähettävät ne hetken mielijohteesta Jenni-tädille. Suuttunut täti matkustaa Muumilaaksoon. Sillä aikaa Muumipappa on päättänyt karata kotoa Mamman kanssa ja muuttaa rantaluolaan.

Lopulta Muumipappa selittää tädille, että kaikki oli leikkiä ja että he oikeastaan pitävät tädistä. Seikkailu aallokossa päättyy lopulta juhliin Muumitalossa – kuten lähes poikkeuksetta aina Muumien matkassa.

Sekä aprikoosinväriseen Muumimamma- että siniseen Muumimappa-astiasarjaan kuuluu muki (18,80€), kulho (24,50€) ja lautanen (22,40€). Tuotteet ovat kaupoissa 3.3. alkaen.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post