Uutiset

Vallila valloittaa kattauksessa: odotetut Vallila-mukit kauppoihin

SS14_Vallila_mukit_kaikki_tiedote_dn_palkki_bannerikoko

Vallila Interiorin kevätkokoelma tuo mukanaan odotetun ja toivotun uutuuden kattaukseen: mukit! Vallilan mukit tuovat kattaukseen väriä seitsemässä kuosissa. Mukana on niin uutuuskuoseja kuin tuttuja suosikkeja; kevään mittaan mielijuomaansa pääsee nauttimaan Bulevardi, Kallavesi, Hu-huu, Laulu, Vappukukka, Persikka ja Hehku -kuosisista mukeista.

Vallila vie kuosit kankaalta kattaukseen, kun keraaminen mukimallisto saapuu kauppoihin. Mukissa kaikki, niin mukimalli kuin sitä koristavat seitsemän erilaista kuosia, on kaikki Vallila Interiorin omaa suunnittelua. Muki on malliltaan keskikokoinen keraaminen kahvimuki, joka pysyy tukevasti otteessa sympaattisen pyöreän korvansa ansiosta. Sen muoto on lempeä ja kaartuu kevyesti alareunasta. Mukin korkeus on 8,5 senttimetriä ja sen vetoisuus on noin kolme ja puoli desilitraa. Muki on suunniteltu lämpimille juomille ja se sopii niin kahvi-, tee-, kaakao- kuin vaikkapa mehumukiksi.

“Etsimme aktiivisesti uusia käyttökohteita Vallilan designille. Kuosejamme on kovasti toivottu myös astioihin asiakaspalautteissa ja esimerkiksi Facebookissa. Mukien suunnitteluprojekti on ollut meille opettavainen ja tuonut mukanaan taas uudenlaista osaamista. Olemme tästä innostuneita! Uskomme mukisarjan olevan mieleinen asiakkaillemme ja hyvä avaus astioiden maailmaan.” kertoo Vallila Interiorin hallituksen puheenjohtaja Anne Berner.

Kahvi maistuu kauniista kupista – kuosit tuttuja suosikkeja ja uutuuksia

Mukit ovat kaikki pohjaväriltään valkoisia, ja niitä kuvittavat Vallilan kuosit. Mukeihin valittiin seitsemän kuosia: suosikkikuosit Bulevardi ja Kallavesi, kevään 2014 uutuuskuoseista Hu-huu, Laulu, Persikka ja Vappukukka sekä syksyllä 2013 julkaistu Lauri Tähkä Heartdesign -kuosi Hehku.

Bulevardi on eräs Vallilan suosituimmista kuoseista ja se kuuluu puhekielessä “kaupunkikuoseiksi” nimitettyyn kuosien sarjaan. Kuosin on suunnitellut Tanja Orsjoki. Se kuvaa nimensä mukaisesti näkymää Helsingin kesäisellä Bulevardilla, mukulakivikatua, terassin tuoleja, puistoa, haaveilevaa pyöräilijää sekä tietenkin vanhoja, 1900-luvun alun kivitaloja, jotka ovat tunnusomaisia pääkaupungillemme. Kallavesi puolestaan esiteltiin ensi kerran kevään 2013 kokoelmassa. Kuosin suunnittelija Riina Kuikka inspiroitui suunnittelussa Kallaveden karun kauniista, perisuomalaisesta järvimaisemasta.

Kevään 2014 “Mielentilat” kokoelmaan kuuluvia uutuuskuoseja on mukana neljä kappaletta. Hu-huu on Riina Kuikan suunnittelema graafinen kuosi, jossa värikkäät pöllöt istuvat puun oksilla. Kuosin graafisuus muodostuu oksista, joilla pöllöt istuvat: valkoista taustaa rytmittävistä mustista viivoista. Myös lintujen ulkoasu on graafinen, ja niiden hienoja yksityiskohtia korostavat kirkkaat sinisen ja vihreän sävyt. Saara Eklundin Laulu kuvaa kahta joutsenta kaislikossa: joutsenet kuiskivat toisilleen ja seisovat vastatusten muodostaen herkän asetelman. Joutsenten satumaisuutta korostaa niiden höyhenpuvun kuviointi, joka ammentaa inspiraatiota folkloristisesta kuviomaailmasta.

Herkullinen Persikka on Tanja Orsjoen suunnittelema kuosi. Sen kuviomaailma on keväisen raikas ja väritykset heleitä: hedelmiä ja kukkia köynnösmäisesti kasvavassa oksassa. Persikka-kuosista on Vallilan kevätkokoelmassa myös keittiötuotesarja. Vappukukka on Matleena Issakaisen suunnittelema, nimensä mukaisesti iloinen ja värikäs kuosi, joka kuvaa raikasta kasviaihetta mielikuvituksen kaikilla mausteilla. Hehku on puolestaan laulaja Lauri Tähkän Vallilalle suunnittelema erittäin suosittu sydänaiheinen kuosi.

Mukit tulevat myyntiin maaliskuun 2014 aikana Vallilan jälleenmyyjille kautta maan sekä kodinsisustustuotteita myyviin verkkokauppoihin, kuten Hobby Halliin. Yhden mukin hinta on noin 19,00 euroa.

Author Since: Aug 08, 2012

Related Post